Δημοσιοποιήθηκε η απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για τη διεξαγωγή του 19ου Ημιμαραθωνίου αγώνα δρόμου «Ακτιος Δρόμος», στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά, για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, στην περιοχή τοπικής αρμοδιότητάς μας, λόγω διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου  «ΑΚΤΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», την Κυριακή, με ώρα εκκίνησης την 09.00΄ ώρα, αποφασίζονται:

«Οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την 07/10/2018, όπου θα διεξαχθεί ο αναφερόμενος στο θέμα αγώνας:

α) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρα 08.30΄ έως 11.00΄ στο τμήμα της Ε.Ο. Πρέβεζας – Αγίου Νικολάου από την 2+000 χ/θ (είσοδο Αερολιμένα Ακτίου) έως την 5+000 χ/θ (σημείο συμβολής της με την ανώνυμη δημοτική οδό τοπικής κοινότητας Αγίου Νικολάου Βόνιτσας), καθώς και στο τμήμα της Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας, από την 36+000 χ/θ έως την 48+000 χ/θ, κατά τις ώρες 09.00΄ έως 12.30΄.

β) Τη σταδιακή προσωρινή ακινητοποίηση των κυκλοφορούντων οχημάτων ή την εκτροπή αυτών, μέσω παρακαμπτήριων οδών, εντός του οικισμού Αγίου Νικολάου, από ώρες 08.30΄ έως 11.00΄.

γ) Την απαγόρευση στάσης – στάθμευσης από ώρα 08.00΄ και κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρα 08.30΄, καθ’ όλο το μήκος της παραλιακής οδού της Βόνιτσας, καθώς και στις δημοτικές οδούς Βλυχών, Εθνικού Σταδίου, Ε. Δεληγιώργη και Ελ. Βενιζέλου από το ύψος της συμβολής της με την δημοτική οδό Ν. Στράτου.

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου – Βόνιτσας.

ΑΡΘΡΟ (2)
Οι προαναφερόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύναται να μειωθούν ή να παραταθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)
Έναρξη ισχύος της παρούσης την 7/10/2018 από ώρα 08.00΄ έως 13.00΄ ώρα της ιδίας.

ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», ενώ η Απόφαση είναι ανεξάρτητη από τυχόν απαιτούμενη από άλλες διατάξεις έγκριση άλλης συναρμόδιας αρχής.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here