Μετά από έναν χρόνο, η ανήλικη κόρη της Ειρήνης Λαγουδη έδωσε συμπληρωματική κατάθεση, ανακαλώντας στη μνήμη της, σύμφωνα με τους δικηγόρους της, περιστατικά από τις τηλεφωνικές της συνομιλίες με άγνωστο άτομο.

«Δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος ήταν στο τηλέφωνο και έκανε την μητέρα μου να κλαίει», είπε η ανήλικη κόρη της Ειρήνης Λαγούδη στην ανακρίτρια

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, η ανακρίτρια κάλεσε την μικρή κόρη και τον αδερφό της άτυχης γυναίκας για να καταθέσουν για ακόμη μια φορά όσα γνωρίζουν σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου του αγαπημένου τους προσώπου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα λόγια της ανήλικης κόρης που χθες πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας για να καταθέσει για το θάνατο της μητέρας της, συγκλονίζουν.

Πρώτος πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη και στη συνέχεια έδωσε κατάθεση η ανήλικη κόρη της που ήταν και το τελευταίο πρόσωπο από την οικογένεια με το οποίο είχε μιλήσει η Ειρήνη Λαγούδη, λίγο πριν εξαφανιστεί και βρεθεί αργότερα νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

«Κάποιες φορές άκουγα την μητέρα μου να διαπληκτίζεται στο τηλέφωνο με έναν άντρα και του έλεγε, κλαίγοντας: Αλήτη, με κορόϊδευες τρία χρόνια. Εγώ σου έδωσα τα λεφτά για να σε διευκολύνω για λίγο, όπως μου είχες πει, κι εσύ δεν μου τα επιστρέφεις.

Είναι για ιερό σκοπό, είναι για τις σπουδές του παιδιού μου», του έλεγε η μητέρα μου, αλλά εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος.

«Ακουγόταν μια άγνωστη αντρική φωνή μέσα από το τηλέφωνο όπου έκανε την μητέρα μου να κλαίει», είπε η ανήλικη κόρη της Ειρήνης στην ανακρίτρια.

protothema.gr/agriniopress

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here