Καταδικάζουμε την στάση της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Πολιτών – Συνεχίζουμε» να δεχτεί στη προεκλογική της συγκέντρωση των ετεροδημοτων στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μάη,  τη παρουσία του Χρήστου Ρήγα, περιφερειακού συμβούλου εκλεγμένου με την Ελληνική Αυγή Δυτικής Ελλάδας που στηρίζονταν στις προηγούμενες εκλογές απο τη φασιστική εγκληματική οργάνωση της ΧΑ.

 
Καλούμε κάθε εργαζόμενο άνθρωπο, κάθε νέο και νέα να καταδικάσει και να απομονώσει το φασισμό.  
 
Εμείς το λέμε καθαρά: Καμία ανοχή στη δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και άλλων νεοναζί. Να τους απομονώσουμε σε κάθε εκδήλωση, σε κάθε χώρο εργασίας, στα σχολεία, σε κάθε γειτονιά του δήμου μας.
 

Σε οποιοδήποτε δημοτική παράταξη βρίσκουν χώρο οι φασίστες, είτε στις συγκεντρώσεις, είτε ακόμα και ως υποψήφιοι θα μας βρίσκουν απέναντι τους. 

Στις εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας η καλύτερη απάντηση στο φασισμό είναι να ενισχυθούν σε ποσοστά τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζεται από το ΚΚΕ σε δήμους και Περιφέρειες. 

Καλούμε κάθε λαϊκό άνθρωπο που είναι και νιώθει αριστερός και προοδευτικός, να καταδικάσει όσους ψαρεύουν στα «θολά νερά» του φασισμού, του εθνικισμού και του ρατσισμού. Ο φασισμός δεν αντιμετωπίζεται ούτε με ξεπλύματα ούτε με τις δήθεν “προοδευτικές συμμαχίες” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λαός, οργανωμένος, μπορεί να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις, να απομονώσει τους υπόδικους Χρυσαυγίτες και άλλους φασίστες, να τους κάνει ανεπιθύμητους παντού. Να αναδείξει τρίτο κόμμα το ΚΚΕ, γκρεμίζοντας τη Χρυσή Αυγή. Να στείλει με τη στάση του και με την ψήφο του, μήνυμα καταδίκης στους ναζί. 

Ενισχύουμε το ΚΚΕ παντού, τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε δήμους και Περιφέρειες!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here