Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ακτίου – Βόνιτσας χαιρετίζει τα μέλη, τους οπαδούς του Κόμματος, τους συνεργαζόμενους και τους ψηφοφόρους που έδωσαν τη μάχη και ψήφισαν «Λαϊκή Συσπείρωση» στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές της 26ης Μάη 2019 και το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή. Ιδιαίτερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στα ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα είναι η φωνή του εργαζόμενου λαού, των μικρομεσαίων αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, των νέων μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όπως και το προηγούμενο διάστημα, θα τα δώσουμε όλα για τα συμφέροντα του λαού μας, για να έχει το δικό του «μάτι» και «αυτί» στο δημοτικό συμβούλιο, για να έχει μπροστά τις δικές του ανάγκες και διεκδικήσεις.

Την επομένη των εκλογών, τα μεγάλα προβλήματα παραμένουν, η βασική αιτία που τα γεννά είναι εδώ και δεν είναι άλλη από την πολιτική που στηρίζει το κεφάλαιο και τις προτεραιότητές του, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις λαϊκές ανάγκες και   δικαιώματα.

Είμαστε πανέτοιμοι για να παλέψουμε και να υπερασπίσουμε το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία, τη δωρεάν και χωρίς όρους Υγεία και μόρφωση του λαού, την υπεράσπιση και επανάκτηση δημοσίων χώρων, την ολόπλευρη ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού Αθλητισμού και Πολιτισμού, το ασφαλές οδικό δίκτυο σε κάθε κομμάτι της περιοχής και την προστασία της αγροτικής παραγωγής.

Η θέση μας για το β’ γύρο είναι καθαρή, τα κριτήρια δεν αλλάζουν από Κυριακή σε Κυριακή. Σ’ αυτές τις δυνάμεις, που καταγγέλλουμε ότι έχουν γραμμή τη στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων, που συμφωνούν με την πολιτική της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των αστικών κυβερνήσεων, που έχουν το δικό τους μερτικό σε αυτή την πολιτική, δεν θα «ανακαλύψουμε» ξαφνικά φιλολαϊκές θέσεις, ούτε θα σβήσουμε ως ανύπαρκτες τις ουσιαστικές μας διαφορές. Με τα ίδια κριτήρια που καλέσαμε το λαό να πάει με το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» την πρώτη Κυριακή, με τα ίδια κριτήρια του λέμε πως η ψήφος για τη Β’ Κυριακή πρέπει να είναι το λευκό – άκυρο.

Καλούμε τους εργαζόμενους που ψήφισαν τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αυτούς που έδωσαν τη μάχη δίπλα στους κομμουνιστές σε κάθε κάλπη, να βρεθούμε πανέτοιμοι και αποφασισμένοι, μπροστά στις εθνικές εκλογές που έχουμε μπροστά μας. Για να δυναμώσει η φωνή της διεκδίκησης, της αντεπίθεσης το ΚΚΕ. Για να μη δώσουμε πράσινο φως και συγκατάθεση στη συνέχεια και κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής. Για να υπάρχει μια σταθερή και αποφασισμένη δύναμη υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων την επόμενη μέρα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here