Ο δραστήριος πρόεδρος Μπαρκάς Δημήτριος με την συνδρομή της δημοτικής ομάδας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας συνεχίσει το έργο του στην Κομπωτή.

Ήδη το συντριβάνι της πλατείας που σημειωτέον είχε ξεκινήσει πριν 30 χρόνια πλέον λειτουργεί και δημιουργεί μαι ευχάριστη αίσθηση στην πλατεία του χωριού

Το συντριβάνι, η πετρόχτιστη βρύση ,η επιδιόρθωση της καγκελαρίας και το μνημείο των ηρώων ( μια προσφορά του συλλόγου ΤΟΡΙΒΙΑ) έχουν αλλάξει την εικόνα της πλατείας του χωριού .

Το συντριβάνι είναι πετρόχτιστο και ο μηχανισμός εκτοξεύει νερό με εναλλαγή χρωμάτων ταιριάζει με τον χαρακτήρα της πλατείας της Κομπωτής.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί και η καγκελαρία της πλατείας στην εκκλησίας που και αυτή για περισσότερο από 15 χρόνια είχε ξεκινήσει και δεν είχε ολοκληρωθεί !

Το χωριό τα τελευταία χρόνια αλλάζει μορφή αφού και η αγροτική οδοποιία έχει σε μεγάλο ποσοστό βελτιωθεί αλλά και πολλά μικρά και ουσιαστικά έργα βελτίωσης της καθημερινότητας έχουν ολοκληρωθεί .

Τέλος από πληροφορίες που έχουμε σχεδιάζεται  και η παιδική χαρά που θα γίνει στο δημοτικό σχολείο Κομπωτής

Μπράβο λοιπόν στον Πρόεδρο της Κομπωτής που δίνει καθημερινά την μάχη για την βελτίωση του χωριού .


Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε και τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Κομπωτής “Η ΤΟΡΙΒΙΑ” που έχει προσφέρει πολλά και έχει αναστηλώσει το μνημείο των Ηρωών της Κομπωτής , έχει αναδείξει την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και αναδείξει το δάσος με τα Μαύρα Έλατο ( ένα από τα μοναδικά στην Ελλάδα) .

Ενημερωθήκαμε ότι για όλοι τα έργα υπάρχει από πίσω η καθολική υποστήριξη των  Αντιδημάρχων  Πανταζή Παναγιωτά και Στούπα Θεόδωρου ,των Δημοτικών Συμβούλων Καρέλου Αθηνα και Προδρομίτη Σωτήρη και του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Αποστολάκη Παντελή .

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να τα βλέπει η κυρία που πάει και φωτογραφίζει μάντρες και χαλικοδρομους που γίνονται και τα ανεβάζει στο ξιρομερο νιουζ αλά το κάνει σκόπιμα γιατί ο δρόμος μια βδομάδα έχει που έχει ξεκινήσει και όταν τελείωσε θα βγήκε να πει να αν δεν φώναζα δεν γηνονταν

  2. Μας ζαλισατε με τους κδουναιους ειναι κιαλλος κόσμος που θέλει να δουλέψει η ώρα πλησιάζει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here