Στην παραλιακή οδό Γολέμη τις πρωινές ώρες έγινε καθίζηση του οδοστρώματος και κόντεψε σχεδόν να καταπιεί διερχόμενο αυτοκίνητο, χωρίς, ευτυχώς να τραυματιστεί ο οδηγός του.

Ακολούθησε η ανακοίνωση του Δήμου για βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης και διακοπή υδροδότησης. Η βλάβη εντοπίστηκε όχι στον κεντρικό αγωγό αλλά σε αγωγό διανομής.

Το νερό τον τελευταίο μήνα εξακολουθεί να έρχεται στα σπίτια μας με την ίδια πίεση που είχε τους καλοκαιρινούς μήνες. Με δεδομένο ότι η κατανάλωση του νερού έχει πέσει κάτω από το μισό, έπρεπε να έχουν ήδη μειώσει την πίεση, πράγμα που μάλλον δεν έγινε. Πόσο να αντέξουν οι σωλήνες σε ένα δίκτυο παλιό και καταπονημένο;
Στο δικό μας τουλάχιστον το σπίτι, κάθε που ανοίγουμε βρύση τραντάζεται ο τόπος!

Η ζημιά φαίνεται ότι είναι μεγάλη στην οδό Γολέμη και ήδη συνεργείο του δήμου βρίσκεται στο σημείο και προσπαθεί να την αποκαταστήσει. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τον αγωγό ύδρευσης του δήμου (όχι του Συνδέσμου) που έχει σπάσει και δημιούργησε αυτή την επικίνδυνη κατάσταση σήμερα. Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι επειδή η ζημιά είναι πολύ μεγάλη μπορεί να μην προλάβουν να αποκατασταθεί σήμερα.


Πηγή :aromalefkada/lefkadapress

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here