Όσο περνούσε  η ώρα οι λεπτομέρειες που μαθαίνουμε για την τραγωδία που παίχτηκε επί τρεις ώρες περίπου, στην παραλία Φουρνί είναι όλο και πιο οδυνηρές.

Ο άτυχος άνδρας ήταν λάτρης του παραπέντε

Είχε έρθει πριν λίγες ημέρες από την Αυστρία μαζί με φίλους του και τον εξοπλισμό του για να κάνει το αγαπημένο του χόμπι.

Νοίκιασαν μία βίλα στην παραλία στο Μύλο και χθες όλοι μαζί πήγαν στο Κάθισμα για να κάνουν παραπέντε.

Ο ίδιος ήξερε καλά την περιοχή γιατί είχε έρθει και άλλες φορές στην Λευκάδα.

Για κάποιο λόγο, όπως μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες, δε είχε διάθεση να κάνει παραπέντε αλλά μια και ξεκίνησαν οι φίλοι του ανέβηκε και ο ίδιος στην πίστα πάνω από την παραλία στο Κάθισμα.

Το πως βρέθηκε στο βράχο πάνω από την παραλία Φουρνί, κανένας δεν μπορεί να καταλάβει και όλοι το αποδίδουν σε κακούς χειρισμούς.

Ο άνθρωπος αιωρείτο για περίπου τρεις ώρες. Το ελικόπτερο που έφτασε δεν μπορούσε να κάνει κάτι διότι απλά δεν ήταν super puma …

Ο άτυχος Αυστριακός φαίνεται να είχε τις αισθήσεις του για πολύ ώρα μια και άνθρωποι που γνωρίζουν το άθλημα και βρέθηκαν εκεί για να δέσουν καλά το πανί πάνω στο βράχο ώστε να μην πέσει , μιλούσαν μαζί του.

Τελικά άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν και τον κατέβασαν , τον πήραν με βάρκα και τον μετέφεραν στον Άγιο Νικήτα που περίμενε το ασθενοφόρο με τους διασώστες, όμως ήταν ήδη πολύ αργά…

πηγή : lefkadapress

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here