Την εκτίμηση ότι εδώ και περίπου ένα χρόνο, από ορισμένους στον Τηλυκράτη παίζεται το παιχνίδι της τεχνητής πόλωσης, εξέφρασε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας ο Δήμαρχος Λευκάδας Κων/νος Δρακονταειδής.

Το διακύβευμα είναι ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή και το κερασάκι ο Σπύρος Πολίτης.

Μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως δεν αναφέρεται στο δημοτικό συμβούλιο ωστόσο αν κάποιοι θα βγάλουν τις όποιες αντιπαραθέσεις επειδή δεν τους αρέσει η δημοτική αρχή, αξιοποιώντας τον λαοφιλέστερο ποδοσφαιρικό σύλλογο του τόπου μας κάνουν λάθος.

Ο ίδιος μάλιστα προκάλεσε να βρουν μια λέξη σε ανακοίνωση του δήμου, η σε τοποθέτηση του η οποία να προσβάλει το σωματείο διαχρονικά και να ου την δείξουν.

Επίσης ανέφερε ότι ο δήμος συνεργάζεται σε δεκάδες σωματεία σε όλη την Λευκάδα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, λέγοντας ότι ως δημοτική αρχή προσπαθεί με δίκαιο τρόπο και στην πράξη να μην προτάσσουν κανένα σωματείο, καθώς και να βάλουν το δικό τους λιθάρι σε όσα έχουν μπει διαχρονικά για να βελτιωθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

Μάλιστα το συμβούλιο του Τηλυκράτη με το συγκεκριμένο κείμενο ήρθε να επιδιώξει την κόντρα με τον δήμο, κάνοντας λόγο για συνειδητή επιλογή  τεχνητής πόλωσης και η σκοπιμότητα δεν είναι αθλητική.

Αυτή την ανακοίνωση την “παραδίδω” να την κρίνουν οι Λευκαδίτες, ωστόσο τόσο για τον ίδιο όσο και την δημοτική αρχή, είναι σαν να μην διαβάστηκε ποτέ αυτή η επιστολή, καθώς ο Τηλυκράτης είναι η καρδιά του ποδοσφαιρικού αθλητισμού στην Λευκάδα, ανεξάρτητα με το ποιος είναι στο συμβούλιο και τι επιδιώξεις έχει, εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο δίκαιο τρόπο να προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλα τα σωματεία και είναι συνειδητή επιλογή.

Μάλιστα έκανε έκκληση αυτή την ανακοίνωση να την ξεχάσει και το Δ.Σ του Τηλυκράτη, καθώς εξήγησε τι θα σήμαινε η καθυστέρηση και που θα οδηγούσε, λέγοντας ότι γήπεδο τον χειμώνα δεν φτιάχνεται και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν.

Αν δεν είχαμε το γήπεδο και πέρναγε όλη η χρονιά σε αυτή την κατάσταση, πάλι θα ήταν κατηγορούμενος ο δήμος για τις καθυστερήσεις και αυτό όσοι εντός και εκτός του Τηλυκράτη κρίνουν με αντικειμενικότητα θα πρέπει να το δουν.

Όσον αφορά την συνεννόηση με τον εργολάβο ήταν με τον ίδιον και είχε την εντολή να ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες, οπότε ας αφήσουν ορισμένοι τις κατηγορίες ότι κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι με άλλη ομάδα κάνοντας λόγο για προσωπική ευθύνη και επιλογή της δημοτικής αρχής να βελτιωθούν λίγο περισσότερο οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στην απάντηση του ο Τηλυκράτης αναφέρει:

Η απάντηση του Τηλυκρατη στο Δήμο Λευκάδας μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την χρήση του δημοτικού σταδίου Λευκάδας

Στο Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 3 Σεπτέβρη ο Πρόεδρος του Τηλυκράτη Αθ.Καραγιάννης ως εκπρόσωπος της Γενικής μας Συνέλευσης, ενημέρωσε το Δ.Σ. του Δήμου Λευκάδας ,για το αίτημα της ομάδας μας να παραταθεί λόγω σοβαρών αγωνιστικών υποχρεώσεων, η έναρξη εργασιών στο Δημοτικό Γήπεδο Λευκάδας για 15 ημέρες.

Αίτημα το οποίο δεν συζητήθηκε καν από τον αρμόδιο κ.Πολίτη, με αποτέλεσμα τα αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα μας άμεσα, να αποτελούν τροχοπέδη για την περαιτέρω πορεία της.

Σκοπός μας ήταν να κοινοποιήσουμε το πρόβλημα της παντελούς έλλειψης γηπέδων, ειδικά το τελευταίο διάστημα, λόγω εργασιών που αποφασίσθηκε να γίνονται ταυτόχρονα σε 3 από αυτά και να ευαισθητοποιήσουμε τους αρμόδιους προκειμένου να επιδιώξουν τα αυτονόητα.

Επιστρέφουμε ως επιεικώς απαράδεκτη, την απόδοση πολιτικών κινήτρων στην ενέργειά μας αυτή, δια στόματος του κ.Δημάρχου και την εκλαμβάνουμε ως προσβλητική για καθέναν από εμάς ξεχωριστά.

Η ιστορία και το μέγεθος του σωματείου, το οποίο με θυσίες υπηρετούμε, δεν μας επιτρέπει καμμία ανάμειξη στα πολιτικά πράγματα του νησιού μας και ούτε ποτέ το επιδιώξαμε.

το Δ.Σ.

Πηγη : lefkadatoday

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here