Στις 22 ανήλθαν οι βεβαιωμένες παραβάσεις των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό από τις αστυνομικές αρχές στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, χθες Δευτέρα.

Πρόστιμο επιβλήθηκε σε 16 περιπτώσεις για άσκοπες μετακινήσεις, σε πέντε για μη χρήση μάσκας σε πεζούς και σε επιβαίνοντες σε οχήματα ενώ ένας πολίτης βρέθηκε να επιβαίνει ως υπεράριθμος σε ΙΧ.

Στην περιοχή της Βόνιτσας, τέλος, συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριας), το οποίο και εξυπηρετούσε καθήμενους πελάτες. Επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες.

Για το εν λόγω συμβάν η Αστυνομία αναφέρει:

«Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας, ένας ημεδαπός άνδρας για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης της πανδημίας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε τραπεζάκια στο εξωτερικό του καταστήματος, βρίσκονταν όρθια, δέκα άτομα που κατανάλωναν αφεψήματα, ενώ στο εσωτερικό του υπήρχαν τρία άτομα που περίμεναν να εξυπηρετηθούν».

Πηγή:agriniopress

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here