Τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του ΥπΑΑΤ, τα μέτρα ανάπτυξης και τα χρηματοδοτικά εργαλεία του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης θα παρουσιάσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, στον Αστακό την Παρασκευή 28 Ιανουάριου 2022 στις 12:00 π.μ., στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχείο του Δήμου Ξηρομέρου στον Αστακό.

Αναλυτικά η Πρόσκληση :

Κτηνοτροφία:
– Μέτρα ανάπτυξης και χρηματοδοτικά εργαλεία ΠΑΑ
– Νομοθετικές πρωτοβουλίες ΥπΑΑΤ
Αστακός Αιτωλοακαρνανίας, Παρασκευή 28 Ιανουάριου 2022, ώρα 12:00
Αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, Δημαρχείο Αστακού
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός σας προσκαλεί να παραστείτε στην εκδήλωση με θέμα «Κτηνοτροφία: Μέτρα ανάπτυξης και χρηματοδοτικά εργαλεία ΠΑΑ- Νομοθετικές πρωτοβουλίες ΥπΑΑΤ».
Με δεδομένα τα υγειονομικά πρωτόκολλα υπενθυμίζεται ότι ΜΟΝΟ όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης μπορούν να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία.
Για όσους δεν δύνανται να συμμετέχουν δια ζώσης θα υπάρξει η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω zoom και Live streaming στις σελίδες του Υπουργού ΑΑΤ και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Παρακαλείσθε για την έγκαιρη προσέλευσή σας καθώς στην είσοδο του Δημαρχείου θα υπάρχει συνεργείο του ΕΟΔΥ το οποίο θα κάνει rapid test σε όσους μετάσχουν στη συνεδρίαση.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συμβολή του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here