Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο νέο Ιπποδρόμιο, στους Αρμένους Ρεθύμνου. διεξήχθηκαν  οι 2οι Πανελληνίοι αγώνες Γεωργαλίδικων αλόγων, στους Αρμένους Ρεθύμνου . 

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Ιππικός Σύλλογος Γεωργαλίδικων Αλόγων Ρεθύμνου «Αϊ Γιώργης».

Ο συγκεκριμένος  αγώνας  συγκεντρώσε φέτος  τα καλύτερα άλογα της Κρήτης και πολλά Γεωργαλίδικα άλογα από όλη την Ελλάδα.

Ο μεγάλος νικητής των αγώνων είναι ο Δημήτρης Φερεντίνος και το αρσενικό άλογο του ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ από την Βόνιτσα 

Ο Δημήτρης Φερεντίνος με  το άλογο του ,τον ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ  ήταν εντυπωσιακοί και κατάφεραν παρά τις πολλές συμμετοχές από διάφορα μέρη της χώρας και το αυξημένο επίπεδο ανταγωνισμού, να πάρουν την πρώτη θέση στον τελικό των αρσενικών γεωργαλιδικων αλόγων .

   Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη  του Δημήτρη Φερεντίνου.

Η νίκη αυτή είναι νίκη όλων των Ιππέων και των γεωργαλιδικων αλόγων της ευρύτερης περιοχής της Βόνιτσας που με μεράκι και  πάθος  εξέλιξαν αυτό το είδος του αλόγου στην περιοχή μας . 

Η Βόνιτσα και ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας αναγνωρίζονται από τα ξακουστά τους Γεωργαλίδικα άλογα χάρη στους ανθρώπους που για πολλά χρόνια ασχολούνται με αυτό το σπορ-χόμπι .

Άλλωστε  οι νίκες των Βονιτσιάνικων αλόγων είναι πολλές και σε όλη την Ελλάδα   

Ο Δημήτρης Φερεντίνος μετά τους αγώνες δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο Ρεθύμνου Αϊ Γιώργης για την φιλοξενία με το καλό να ξανασμιξουμε

Μια χρόνια αγώνων τελειώνει γεμάτη θετική ενέργεια . Το να κερδίζεις Κύπελλο στην Κρήτη πρώτων είναι άθλος και δεύτερον τιμή… Το κύπελλο μου αφιέρωμα στον Αείμνηστο Μάκη Μανιαβο και στον Κωστή-πεθερό.»

Συγχαρητήρια Δημήτρη για την μεγάλη νίκη σου .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here