Όπως γράφει το mytikaspress  νέα εταιρεία ενοικίασης ταχύπλοων σκαφών που θα δραστηριοποιείται στον Μύτικα Αιτ/νίας από αυτό Καλοκαίρι και για όλο το χρόνο και την καταχωρούμε μόνιμα στην ενότητα »Χρήσιμα».

Η εταιρεία ονομάζεται »Nemo», έχει ήδη νοικιάσει γραφεία στον Μύτικα και φυσικά διαθέτει ένα πλήρες site (https://nemorentaboat.gr/), όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα σχετικά με την διαδικασία ενοικίασης των σκαφών.

Καλωσορίζουμε λοιπόν  τους ανθρώπους αυτούς στον φιλόξενο Μύτικα, τους ευχόμαστε καλές δουλειές και χαιρόμαστε πάρα πολύ που επιτέλους στον Μύτικα, ένα μέρος ιδανικό για θαλάσσιο τουρισμό, βλέπουμε από πέρυσι σε αυτό το κομμάτι να γίνονται σημαντικές επενδύσεις, σε κάτι που έλειπε πολύ και όλοι το αναζητούσαν και απορούσαν που δεν υπήρχε.

Με ιδανικό καιρό και χαμηλό κυματισμό ένεκα της γεωγραφίας της περιοχής, με τα νησιά Κάλαμο και Καστό Λευκάδας πολύ κοντά, με τα νησιά Μεγανήσι, Σκορπιό, Άτοκο, Λευκάδα και Ιθάκη σε προσιτή απόσταση, με πραγματικά αμέτρητες παραλίες, διαφορετικές μεταξύ τους σε απόσταση βολής από τον Μύτικα, με ασφαλές λιμάνι, αλλά και πολύ χώρο για αγκυροβολία αρόδο, ο Μύτικας είναι ιδανικό ορμητήριο για να κάνει κάποιος τις διακοπές του και να νιώσει την μαγεία, την ελευθερία και τα μοναδικά συναισθήματα που προκαλεί η θάλασσα.

Σας παρουσιάζουμε παρακάτω πέντε videos με drone από την ιστοσελίδα των ενοικιαζόμενων σκαφών »Nemo», που είναι πραγματική διαφήμιση για όλη την περιοχή.

Πηγη : mytikaspress

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here