Ντιμπέι ρε, ντιμπέι . Με τον Αλέφαντο συντονιστή

Σούτ ρε ! Τώρα έχει ντιμπέι. Να συζητάμε μετά στα καφενεία και στις ρούγες. Κοίτα ρε το δικό μας , τους πάτησε κάτω.

-Τι λες ρε , ο δικός μου τα είπε καλλίτερα (άσχετο αν μπορεί να κάνει τίποτα, αρκεί που τα λέει όμορφα).

– Τι λέτε ρε , κοίτα ρε ο δικός μας κορμοστασιά ! Τι παλικάρι Θέ μου (λες και πρόκειται για προξενήτρα).

Να δω τη γιαγιά μου να δείχνει με καμάρι το ολοκαίνουργια I-Phone της και τι στο κόσμο. Άσχετο αν θα καταλάβει τίποτε. Να ρίξουν και καμιά φαρμακερή ατάκα σε μια προσπάθεια κανιβαλισμού των αντιπάλων τους, μπας και εντυπωσιάσουν τον κόσμο.

Όσο δε για ενημέρωση ; Ποτέ οι λογομαχίες δεν έκαναν τον κόσμο σοφότερο. Λες και οι δημότες δεν ξέρουν τα προβλήματα, δεν ξέρουν τους υποψήφιους και ποιος έχει την ικανότητα να προσφέρει στο τόπο. Όποιος περιμένει να κερδίσει τη ψήφο με λαϊφ-στάιλ , μάλλον είναι μακράν νυχτωμένος

Η κατάσταση είναι σοβαρή. Γιατί αφορά το μέλλον του τόπου μας. Και όταν κάποιοι ασχολούνται με ντιμπέιτ εντυπωσιασμού, δείχνουν  ότι είναι μακριά από τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν το τόπο.

Το ντιμπέιτ δεν είναι μια απλή υπόθεση , δεν μπορεί να γίνει στο πόδι. Έχουμε εμπειρία από όσα οργανώνονται στη κεντρική πολιτική σκηνή.  Ποιος ή ποιοι θα συντονίζουν, ποιες θεματικές ενότητες θα αναπτυχθούν, χρόνο, τόπο και πολλές λεπτομέρειες οργάνωσης. Τα έχουν υπόψη τους αυτά όσοι το πρότειναν ; Το σημαντικότερο , ποιοι θα τους παρακολουθήσουν. Δεν πιστεύω δε, να χρειαστούν μακιγιάρισμα και λακ στο μαλλί . . .

Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι αν γίνει το περιβόητο ντιμπέι, για άλλη μια φορά ο τόπος μας θα πρωτοπορήσει. Θα είμαστε ο πρώτος και μάλλον ο μοναδικός δήμος του μεγέθους του , που οι υποψήφιοι της καρέκλας σπατάλησαν το χρόνο μας με τη λογοδιάρροιά τους. Εύγε λοιπόν στον πρώτο που είχε την ιδέα.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΠΑΙΔΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ.

  2. Ο Μασουρας καλώς και πρότεινε Ντιμπέι . Ο Κασολας τι θα πει για την καταστροφή του ΦΟΣΔΑ επι των ημερων του ή για το ατελείωτο χρ…α που σκορπάει για να κλείσει ψηφοδέλτιο. .

  3. Τα παπαγαλάκια του Κασόλα λένε ότι ο Μασουρας είναι μαζί μας για να πέσει ο Αποστολακης. Με αυτό να κοιμάστε και να εισθε σίγουροι ότι στον δεύτερο γύρω τον Μασούρα να ψηφίζεται Κασολαιοι

  4. ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ Η Ο ΚΑΣΟΛΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ

  5. Δεν μπορώ να καταλάβω το μίσος της κλίκας κατά του Αποστολάκη . Γιατί ρε παιδιά , με τέτοιες τακτικές δεν πάτε πουθενά.

  6. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Β ΓΥΡΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here