Εντύπωση μας κάνει η καταγγελία από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Βασίλη Σκούρτα προς τον Δήμαρχο Αποστολάκη Γεώργιο , προς τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Αποστολάκη Παντελή και προς την Δημοτική Σύμβουλο Καρέλου Αθηνα .

Εντύπωση μας κάνει, διότι ο κύριος Σκούρτας, τα χρόνια που είναι Πρόεδρος του Συλλόγου της Κωνωπίνας, έχει ευννοειθεί αρκετά από τον Δήμο και κυρίως από το ΝΠΔΔ .

Συγκεκριμένα, παρατηρώντας στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας βλέπουμε ότι κάθε χρόνο ο Δήμος του καλύπτει δυο με τρεις εκδηλώσεις.

Πώς ξαφνικά έγινε κακός ο κύριος Δήμαρχος , ο κύριος Αποστολάκης Παντελής και η Αθηνά Καρέλου;

Ακόμη και φέτος, που οι Έλληνες καίγονταν στο Μάτι, και απανταχού είχαν ακυρωθεί οι εκδηλώσεις ( ακόμη και ο Νταλάρας στην Αμφιλοχία άλλαξε ημερομηνία, και ο εκεί σύλλογος ανακοίνωσε ότι τα έσοδα θα πάνε στους πυρόπληκτους) ο κύριος Σκούρτας Βασίλης έκανε την εκδήλωση χωρίς να του στερήσει ο Δήμος τη χρηματοδότηση ( κακώς έπραξε ο Δήμος πάντως )

Τέλος βλέπουμε οτι στην Κωνωπίνα μεταμορφώθηκε το παλιό Δημοτικό Κωνωπινας σε ένα ανακαινισμένο Πολιτιστικό Κέντρο.

Επίσης ακόμη και φέτος προβλέπονται εργασίες αφού είναι στον προϋπολογισμό του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Επίσης ακόμη και φέτος προβλέπονται εργασίες αφού είναι στον προϋπολογισμό του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Φυσικά αυτό είναι μια μεγάλη επυτιχία του εκεί Προέδρου Τίγκα Χρήστου . Ο σύλλογος όμως το εκμεταλλεύεται και πιθανώς γιαυτόν έγινε

Τέλος να αναφέρουμε ότι άμεση ήταν και η αντίδραση του Προέδρου του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Αποστολάκη Παντελή που σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει χαρακτηριστικά :

«ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ:
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ, ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ «ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ » . Ο ΔΗΜΟΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ ΕΝΑ «ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ.
ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΠΙΣΩ.
ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ( ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ) ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΟΥΣ . ( ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΜΑΣ )
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΚΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΟΥΣΙΑ»

Συμφωνούμε με τον κ. Αποστολάκη Παντελή στο κομμάτι ότι οι καρέκλες σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να δίνονται εφόσον δεν υπάρχουν εκδηλώσεις .

Άλλωστε πρόσφατα από έγκυρη πηγη δόθηκαν σε άνθρωπο στην Μεδεώνα, αντίθετης αυτοδιοικητικής κατεύθυνσης, από την παράταξη του δημάρχου Γ. Αποστολάκη.

Άρα ούτε πολιτική σκοπιμοτητα υπάρχει.

Πραγματικά κοινωνική βοήθεια είναι αυτή προς τους πιο αδύναμους πολίτες που πραγματοποιούν βαφτίσια και γάμους απλοϊκά στις αυλές των σπιτιών τους.

Εμείς παραθέτουμε το άρθρο που δημοσιεύθηκε στο γνωστό “κατευθυνόμενης και εντεταλμένης αποστολής blogSpot” και αναρωτιόμαστε γιατί αντέδρασε έτσι ο Κύριος Σκούρτας Βασίλης ;

Μηπως πλησιάζουν εκλογές και θέλει να αποστασιοποιηθεί ;

Μήπως τον πείραξε σε κάτι ο Δήμαρχος ή ο Αποστολάκης Παντελής ;

Φυσικά υπάρχει και το «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος”

Ακολουθει το άρθρο στο xiromeronews :

Μια καταγγελία ανάρτησε στο Facebook ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνωπινιωτών κ. Βασίλης Σκούρτας αναφορικά με τα τραπεζοκαθίσματα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας τα οποία παραχωρήθηκαν για την βάπτιση σε ιδιώτη και πρέπει αμέσως οι αρμόδιοι να ερευνήσουν τα καταγγελλόμενα.
Αναλυτικότερα η Καταγγελία:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΡΕΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΜΝΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΩΝΩΠΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΤΟΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Τα τραπεζοκαθίσματα αγοράστηκαν με χρήματα που πλήρωσαν οι δημότες για να καλύψουν τις ανάγκες των εκδηλώσεων του Κέντρου Μέριμνας καθώς και όλων των πολιτιστικών φορέων που το ζητήσουν και που παράγουν πραγματικό πολιτισμό.
Δεν έχει καμία υποχρέωση ο Δήμος να καλύπτει Πανηγύρια, γάμους, αρραβώνες, βαπτίσεις ιδιωτών.
Αντιλαμβανόμαστε τις σκοπιμότητες και τα μικροσυμφέροντα για ψηφοθηρικούς λόγους, όμως επιβάλλεται η δημοτική αρχή να υποστηρίζει το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών και όχι μεμονωμένα συμφέροντα ιδιωτών.
Οταν ένας δήμος θέλει να κάνει «κοινωνική πολιτική» (ψηφοθηρία η άλλη του ονομασία) ας βάλουν χρήματα απο την τσέπη τους, και όχι απο τον ιδρώτα των δημοτών……

Υ.Γ. Οι καρέκλες είναι αγορασμένες από τον ιδρώτα  των δημοτών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας κύριοι του xiromeronews.

Τις δικαιούνται τόσο  οι πολίτες οσο και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι σε αυτή την δύσκολη εποχή

24 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ειναι κακο πραγμα να εισαι αχάριστος αχάριστος αχάριστος ανθρωπος και ο προεδρος ειναι ενας απο αυτους.

 2. Αυτός δεν σεβάστηκε το θάνατο διακοσίων ανθρώπων . Και χόρευε σαν κατσίκι και τωρα θελει να γινει ήρωας για εκατο καρεκλες ντροπή του και αίσχος.

 3. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ. ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΙΑΛΑ. ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ. ΚΑΚΩΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.

 4. Τι θέλει ο κ…….ς ειχε ενα σχολειο που τα πρόβατα στεγαζόταν μέσα και του το φτιάξανε ενα κουκλί. Και βγαινει καθε μερα και τους κατηγορεί. Αίσχος και τιποτα αλλο δεν του αξιζει.

 5. ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ . ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΟΥΠΕ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ …… ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑ …….

 6. ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΣΚΟΥΡΤΑ .ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ . ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΩΝΤΕΣ ……….ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

 7. Ήταν φισιολογικη η στάση του .Βλεπετε πλησιάζουν εκλογές και τα κολλητάρια του Γ…..ς και Χ….ς τον μάλωναν που έκανε παρέα με τους Αποστολακαιους . Ακόμη και με τον Τίγκα τα έβαλε που έχουν και μια οικογενειακή σχέση .Γνωστο Κ……. στο χωριό ο συγκεκριμένος .

 8. Ο Βασιλακης είπε για τον Τίγκα ότι βάζει ο νους σου , για την Αθηνα νκαι τον Παντελή δεν θα έλεγε . Πριν μερικούς μήνες τον πρόεδρο του χωριού του και φίλο του τον κατηγορούσε σε καφενείο της Κωνωπινας .

 9. Ο ………….. που πήρε τις καρέκλες δεν ψήφισε καριόλη αλλά τον εξυπηρέτησαν. Μπράβο στη δημοτική αρχή που δεν βλέπει μικροκομματικά συμφέροντα και «ημέτερους» όπως λένε κάποιοι που το ποιόν τους είναι γνωστό. Ένα μυστήριο πράγμα όμως. Όλοι αυτοί που ζηλεύουν, μισούν και είναι λ…..α αρθρογραφούν στο γνωστό μπλόγκ τυχαίο?

 10. ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΚΟΥΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ . ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ

 11. Βασίλης Σκούρτας ….κουμπάρος με τον Πρόεδρο Κωνωπινας Τίγκα Χρήστο ….. Αρχές Καλοκαιριού του τα έχωνε γιατί ως Πρόεδρος διευθύνει το Χωριό . Βλέπετε το παίζει κάποιος και νομίζει ότι με τα λεφτά των πολιτών που του δίνει ο Δήμος θα κάνει μαγκιές

 12. Μην ασχολείστε με αυτόν. Ο κόσμος καιγόταν και αυτός χώρευε στην πλατεία της Κωνωπίνας . Έχεται δίκιο . Ο σύλλογος Δίοδος Αμφιλοχίας είπε ότι αλλάζει ημερομηνία για τον Νταλαρα που κόστισε και μια περιουσία και είπε ότι τα χρήματα από τα κέρδη θα πάνε στους πυρόπληκτους στο Μάτι .
  Ο Σκούρτας ξεφτίλισε το χωριό γιατί όχι μόνο δεν άλλαξε τις ημερομηνίες της γιορτής αλλά και από πάνω βγαινει και γράφει μπούρδες ……. Επίσης χρησιμοποιεί την Σύλλογο του χωριού του για τις δουλειά του και την προβολή του ……….

 13. Μπράβο στον Δήμο που δίνει τις καρέκλες σε κάθε ταλαίπωρο και οικονομικά αδύνατο. Ποτέ δεν ήμουν με εσας κύριε Αποστολάκη ,αλλά μετά από τα τόσα που έχεται κάνει για το Ξηρομερο και τα χωριά μας θα σε ψηφίσω εγώ και όλη η οικογένεια μου . Όσο για τις καρέκλες αφήστε τους γατί μόνο με αυτό μπορεί να αχοληθουν .

 14. Το θέμα είναι ποιος πήρε καρέκλες ή ότι ο Σκούρτας Βασίλης διέσυρε το όνομα του Συλλόγου….. Με αυτή την ενέργεια απέδειξε άλλη μια φορά πόσο κακός και μο….oς άνθρωπος είναι . Τον ήξερε η Κωνωπίνα τον έμαθε τώρα και όλος ο Δήμος

 15. ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΚΟΥΡΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ .ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ Ξ…..Ι Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 16. Στο χωριό πήραν καρέκλες αυτά΄τα χρόνια δύο με τρεις οικογένειες και χρησιμοποίησαν το πολιτιστικό κέντρο περισσότερες από 4 οικογένειες για βαφτίσια και μνημόσυνα. Γιατί τώρα τον πείραξε τον Βασίλη που πήρε καρέκλες ο Αποστόλης. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ . Οι άλλοι του συλλόγου συμφωνούν με αυτό ??? Δηλαδή΄κύριοι του Συλλόγου συμφωνείται με αυτή την πράξη του Πρόεδρου σας ??? να μην πάρει ο συγχωριανός μας 100 ψωροκαρεκλες

 17. Για να δούμε τις σας έχει δώσει ο Δήμος κύριε ΣΚΟΥΡΤΑ φέτος 1. https://diavgeia.gov.gr/doc/Ψ8ΕΟΟΛΧΖ-ΞΡΥ?inline=true 2. https://diavgeia.gov.gr/doc/7ΥΗΡΟΛΧΖ-Σ37?inline=true.
  Για να δούμε τι πείρατε πέρυσι 1. https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΩΜΨΔΟΛΧΖ-Κ3Σ 2. https://diavgeia.gov.gr/doc/7ΥΗΡΟΛΧΖ-Σ37?inline=true 3. https://diavgeia.gov.gr/doc/ΩΘ3ΟΟΛΧΖ-ΖΦ5?inline=true Δηλαδή 2400 για το 2018 και 2100 για το 2017 . Κανεται τον μάγκα και τον καμπόσο με τα λεφτά του Δήμου πατριώτη …. Αν σου έχει μείνει λίγο εγωισμός παραιτήσου Σκούρτα . Για τα δικά σου καπρίτσια ξεμπροστιάζετε ο Σύλλογος

 18. γιατί διαμαρτύρεται ο σκούρτας? αυτός δεν πήρε καρέκλες όποτε χρειάστηκε? όλοι οι σύλλογοι δεν πήραν καρέκλες όποτε χρειάστηκαν? αν πάει κανένας δημότης και ζητήσει καρέκλες για κάποιο δικό του γεγονός και δεν μπορεί να τις πληρώσει για να τις νοικιάσει θα του πει κανένας όχι?

 19. Πολιτικη σκοπιμότητα δεν υπαρχει γιατι αυριο στον αετο θα βαφτίσει το παιδί του ο κυριος σουλτάν. Που ειναι ακριβως απεναντι απο τον αποστολακη . Και επειδή η κυρια καρελου δεν την ενδιαφερει τιποτα αλλο περα απο την εξυπηρέτηση των δημοτών έδωσε κ εκει τις καρεκλες . Κι εσεις να καθεστε να γραφετε τις κακιες σας .

 20. Ο δημαρχος δημοπράτηση αλλο ενα μεγαλο εργο. Και ο σκούρας ασχολειστε με τραπεζοκαρεκλες χαχα χα ετσι εκανε και στην κονοπινα χόρευε μέχρι το πρωι την ώρα που καιγόταν πενήντα παιδια και ο δημος είχε βγάλει ανακοίνωση οτι ολες οι εκδηλωσεις αναβαλοντε. Και μετα για να δείξει ότι είναι και ήρωας πηγε τα λεφτα στους πληγέντες. Ένα ρητό λεει να σε κάψω Γιάννη να σ αλοιψωλαδι κ έβγαζε κ φωτο για να μας δείξει ότι είναι κ ήρωας. Αισχος

 21. Ενας ασχετος με την διοικηση βγαζει γλωσσα και συμπεριφερεται σαν υπουργος.Σχολείο δεν ξερω αν εχει παει.Ειναι αγριος και ν…ς ,το παιζει δηλαδη το γατακι.Στα κειμενα που αναρτει εχει σ….ι και εχει δ….ι το μισο ξηρομερο.Αδαης.κ…..ς μ…..ς που θελει να φενεται.ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΙ.

 22. Για τα εργα του αποστολακη που έρχονται ενα κοντά τ αλλο δεν γράφει κανεις τιποτα .Ενώ για τις καρεκλες εγινε σεισμός που και αυτες ο αποστολακης ο μάγκας της αγόρασε γι αυτο σκούρταμουγκα.

 23. ΣΚΟΥΡΤΑ ΤΡΑΒΑ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ Γ?…Ο!!!! ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΕΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ! ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here