Με έναν πολύ έξυπνο τρόπο η Νίκη Φούντα υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία, προσπαθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο fb να πείσει τους πολίτες ότι η ψήφος είναι σημαντική και την Κυριακή 7 Ιουλίου θα πρέπει να πάνε να ψηφίσουν.

Η κ. Φούντα προωθεί παράλληλα την υποψηφιότητα της επισημαίνοντας ότι οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν αξιόλογους ανθρώπους με δυνατά βιογραφικά.

Όπως και να το κάνουμε έχει δίκιο, διότι πολλές φορές που έχουμε δει να πολιτεύονται και να εκλέγονται άνθρωποι που δεν διαθέτουν τα ανάλογα προσόντα για το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η Νίκη Φούντα είναι από τις γυναίκες που διαθέτει  εμπειρία στην πολιτική ενώ κατέχει και τίτλους σπουδών!

Στόχος της λοιπόν είναι μέχρι τις εκλογές να αφυπνίσει τον κόσμο και αντί για τις παραλίες να επιλέξει να πάει να ψηφίσει.

Το σχόλιο της Ν. Φούντα στο fb: «Κάθε ΣΚ ως τις εκλογές θα αναρτώ τη συγκεκριμένη φωτογραφία, για να υπενθυμίζω πόσο σημαντική είναι η ψήφος μας για την επόμενη μέρα για τη χώρα. Με σοβαρότητα, τόσο σε κόμματα όσο και σε πρόσωπα. Ψηφίστε αξιόλογους ανθρώπους, διαβάστε βιογραφικά! Και όσοι ανήκετε ή ανήκατε στον χώρο, μακριά από στείρες πολώσεις, ψηφίστε για μια κεντροαριστερά που μπορεί να πρωταγωνιστήσει, με νέο προσανατολισμό ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ! Καλό σας ΣΚ! —

Υπολείπονται μόλις 4 εβδομάδες ως τις 7 Ιουλίου.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχει τσαγανό αλλά διάλεξε πάλι αποτυχημένο κόμμα. Μάλλον πρέπει να ξαναφιλτράρει την πολιτική ιδεολογία της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here