Βρήκε το χρόνο να απαντήσει ο αυτοχαρακτηρισμένος  «ενεργός πολίτης» κ. Τριαντακωσταντής (εμάς θεωρεί ανενεργούς) , σε επώνυμο σχόλιο σε άρθρο του. Σχόλιο που επιλέχθηκε να δημοσιευθεί από το blogg που τον φιλοξενεί  (όλα τα σχόλια λογοκρίνονται, μη γίνει και καμιά στραβή) και κατά τύχη το είδε ο κ. Κώστας μας, το επέλεξε  και καταδέχθηκε να απαντήσει.

Τι δείχνει το επώνυμο σχόλιο ;

 Ότι η αναγνώστρια βαρέθηκε από τις επαναλαμβανόμενες αναπόδεικτες καταγγελίες του κ. Τριαντακωσταντή κατά κάθε δημοτικής αρχής (αυτό είναι το πρόβλημά του , η αντιπάθειά του σε κάθε εξουσία)   και τον προκαλεί να προσκομίσει αποδείξεις. Διαφορετικά , με ευγένεια τον κατηγορεί ότι «κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση». 

Τι αποδείξεις έφερε  ο κ. Τριαντακωσταντής;

 «Τέσσερις Δημοτικοί  Σύμβουλοι  παραπέμφθηκαν στο πειθαρχικό συμβούλιο των ΟΤΑ κατόπιν καταγγελιών μου» και μόνο γι αυτό νοιώθει δικαιωμένος. Δεν περίμενε τη καταδίκη τους, τη παραδειγματική τιμωρία τους, έστω βρε αδερφέ μια απλή επίπληξη τους.

 Τίποτε από όλα αυτά. 

ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΑ , ξανά ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ». 

Σε περίπτωση που απαλλαγούν ή τιμωρηθούνν με απλή επίπληξη (ανθρώπινα τα λάθη και οι παραλείψεις) θα μας πεις κάτι ; 

Σίγουρα θα το πνίξεις. 

Γιατί αυτή είναι η τακτική σου.

 Λάσπη στον ανεμιστήρα να έχουν τα κατευθυνόμενα παπαγαλάκια να περνούν την ανούσια ώρα τους. Κουτσομπολεύοντας και βγάζοντας το άχτι τους. 

Δικαιούνται και οι πομφόλυγες τη δημοσιότητά τους.

 Για να υποστηρίξει τον ΔονΚιχωτισμό του , την ανιδιοτέλεια του αγώνα του και ότι έχει απέναντί του πανίσχυρα μεν αλλά πανικοβλητα λόγω της παρουσίας του οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, κλπ κλπ, μας  λέει  ότι δέχθηκε οκτώ φραστικές επιθέσεις πεζοδρομιακού επιπέδου και μία από τον ίδιο το Δήμαρχο.

 Μα αγαπητέ μου, μια βόλτα στο κέντρο και θα ακούσεις πολλά και χειρότερα , όταν κάποιος με τη τακτική του σε βγάζει κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα σου. 

Τα ίδια σου λέει με ευγένεια η αναγνώστρια ,  δεν το κατάλαβες ;

Είναι (λέει) στη πολιτική από το 1977 (:) αλλά ξαφνικά ξύπνησε το ενδιαφέρον του για το δήμο από το καλοκαίρι του 2013. 

Συ είπας, αλλά δεν μας εξηγείς γιατί καθυστέρησες τόσο. 

Τι σου συνέβηκε ξαφνικά ; 

Μη μας βάζεις σε υποψίες . . .

Βρήκε και την ευκαιρία να κατηγορήσει δύο συγκεκριμένους υποψηφίους Δημάρχους. Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Ας μας πει καθαρά, ποιόν από τους άλλους δύο επιθυμεί κι εμείς εδώ είμαστε . . 

Σίγουρα θα έχει το ίδιο πρόβλημα και μαζί τους , είτε πετύχει πολιτική ανατροπή είτε όχι.   

Τα υπόλοιπα ; Τα ίδια επαναλαμβανόμενα λόγια για την αυτό- ικανοποίησή του.  

Όσο αφορά το πολυδιαφημισμένο βιβλίο του, προσωπικά θα το πάρω γιατί, στις δύσκολές μαύρες στιγμές που περνάμε, έχω ανάγκη το χαμόγελο. Θα το εκτιμούσα αν ήταν δωρεάν και με αφιέρωση.  

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Ο Ενεργός πολίτης Κώστας Τριαντακωννσταντής, μαθηματικός, σχετικά με τα όσα λέει επώνυμα η Βάσω Φούρλη σε πρόσφατο σχόλιο της, η οποία αναφέρει ότι: 

«Για όλα αυτά που καταγγελει δεν μας εχει ενημερώσει αν εχει επιληφθεί επι των καταγγελομένων καποιο αρμοδιο όργανο, αν έχει καταδικαστεί κάποιος κι αν έχουν αποδοθει ευθύνες. Εαν δεν έχει συμβεί τίποτα απ όλα αυτά, κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Σε αντίθετη περίπτωση ας μας ενημερώσει επί του αποτελέσματος των καταγγελιών», τονίζει τα παρακάτω…..

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Μια επιβεβλημένη απάντηση σε επώνυμο σχόλιο:

Αγαπητή Αναγνώστρια κα Βάσω Φούρλη

Σας ευχαριστώ που διαβάζετε τα άρθρα μου και να συνεχίσετε να το κάνετε.

Σας ευχαριστώ για τη εύλογη και πολύ σωστή παρατήρηση στο σύντομο σχόλιο σας την οποία κάνουν πολλοί αναγνώστες στις συζητήσεις, που έχω μαζί τους.

Διεξάγω ένα αγώνα πολιτικής δράσης πολύ έντονης με αναφορά το Δήμο μας από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι σήμερα και φυσικά Θεού θέλοντος ο αγώνας θα συνεχιστεί δια βίου.

Απέναντι υπάρχουν ισχυρά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, τα οποία πανικόβλητα αδυνατούν να κατανοήσουν ότι ο αγώνας μου είναι ανιδιοτελής και έχει πολλά αποτελέσματα θετικά για το τόπο μας.

Δεν είναι τυχαία ότι δέχτηκα οκτώ φραστικές επιθέσεις πεζοδρομιακού επιπέδου και μία φραστική επίθεση προσβλητικού περιεχόμενου από τον ίδιο, το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου……….

Η δράση μου γίνεται σε τρία επίπεδα το πολιτικό, το διοικητικό,το νομικό.

Τέσσερις Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκλέχτηκαν τη τρέχουσα Δημοτική περίοδο παραπέμφθηκαν στο πειθαρχικό συμβούλιο των ΟΤΑ κατόπιν καταγγελιών μου, διότι δεν τηρήθηκαν βασικές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας. Αν μέχρι σήμερα δεν έχουν βγει οριστικές αποφάσεις δεν ευθύνομαι και ούτε μπορώ να κάνω τίποτε.

Η συμβολή μου στα θέματα του Δήμου είναι γραμμένη στο βιβλίο μου, το οποίο θα παρουσιαστεί σε λίγο στη Βόνιτσα, Κατούνα, Πάλαιρο κλπ.

Στη παρουσίαση του βιβλίου είστε προσκεκλημένη και σας παρακαλώ να μου θέσετε την ίδια ερώτηση και όποια άλλη θέλετε.

Πλήθος θεμάτων είναι προς διενέργεια ελέγχου από τους αρμόδιους της συντεταγμένης πολιτείας.

Δεν είμαι εισαγγελέας, δικαστής, διοικητική ή ελεγκτική αρχή να αποδώσω ευθύνες και ποινές.

Εχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Σέβομαι τη λειτουργία της, και τους λειτουργούς της. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω απολύτως τίποτε για λόγους δεοντολογικούς και νομικούς. Αυτό, προς ΤΟ ΠΑΡΟΝ παρακαλώ κρατείστε το.

Στο πολιτικό επίπεδο φτάνουν οι παραπομπές στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ για να είμαι και να νιώθω δικαιωμένος. Φαντάζομαι αν δεν συμφωνείτε, τουλάχιστον θα προβληματιστείτε.

Προσπάθησαν τη πολιτική αντιπαράθεση να τη μετατρέψουν σε προσωπική αντιδικία. ΜΕ απείλησαν, με εξύβρισαν ελεεινά, εξύβρισαν ιερά για μένα πρόσωπα, δεν έπεσα στη παγίδα τους. Είμαι στη πολιτική από το 1977. Να είστε σίγουρη όμως, έναντι ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ προσωπικού τιμήματος στο πλαίσιο της νομιμότητας ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τη δράση μου και την ενημέρωση που προσφέρω στους Δημότες και όχι μόνο. Το βιβλίου μου θα ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά στο Δήμο μας.

Θα σας θέσω με τη σειρά μου ένα προβληματισμό: Εχω γράψει τόσα άρθρα σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, σε εφημερίδες, έχω δώσει συνεντεύξειςουδέποτε και κανείς αμφισβήτησε το παραμικρό στοιχείο.

Όταν έκανα κριτική στη προηγούμενη δημοτική αρχή ήμουν καλός για τη τωρινή. Μόλις άρχισα να κάνω κριτική στη τωρινή δημοτική αρχή με χαρακτήρισαν οι τωρινοί γραφικό, τρελό του χωριού και τόσα άλλα.

Βασική επιδίωξη της δράσης μου είναι να γίνουμε ενεργοί πολίτες. Τα πολλά προβλήματα μας θα λυθούν με τη συμμετοχή μας.

Αναγκαία συνθήκη όμως είναι στις εκλογές του Μάη να υπάρξει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Τόσο ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης, όσο και ο υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κασόλας Αθανάσιοςαντιπροσωπεύουν το αυτοδιοικητικό χθες που θα ηττηθεί στις εκλογές του Μάη.

Οι τυχόν άλλου είδους ευθύνες (αν υπάρχουν) θα αναζητηθούν από τους αρμόδιους, οι οποίοι θα αποφανθούν αρμόδια. Είμαι σίγουρος για αυτό.

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός

6 Φεβρουαρίου 2019

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ρε αυτος ζει σε αλλο πλανητη εκτος τοπου και χρονου και πραγματικοτητας. νομιζει οτι κερδιζει ενω χανει 3-0. μιλαει για εναν αγωνα που συνεχιζεται επ αοριστου και μαλιστα λεει δικαιωνεται. δικαιωνεται που? ποιες οι αποδειξεις? αληθεια ειχε γινει ενα δικαστηριο με καποιους προμηθευτες για συκοφαντικη δυσφημηση το οποιο και εχασε αλλα δεν ξερουμε λεπτομερειες και μια φορα εθεσα ερωτημα σαν σχολιο στη σελιδα που αρθογραφει αλλα δεν δημοσιευτηκε ποτε. ποιος ξερει γιατι.

  2. Όντως κούρασε δεν αξίζει να ασχολείστε πια μαζί του. Σκυλί που αλυχτάει δεν δαγκώνει λέει η παροιμία αλλά κουράζει όμως.

  3. Φανταστείτε να ήταν στο δημοτικό συμβούλιο να δείτε ακροαματικότητα. Δεν θα προλάβαινε κανένας άλλος να μιλήσει , εντελώς δημοκρατικά. Αυτός και μόνο αυτός ο παντογνώστης. Σας πήραμε χαμπάρι ρεεεεεεε

  4. Να μας πει με ποιον πολιτεύεται στην δημοτικές εκλογές ο κύριος Τριαντακωνσταντής για να δούμε αν θα πάρει λιγότερους από 30 ηή ανάμεσα από 60 με 80. Τόσοι τον εμπιστεύονται στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας . Οι υπόλοιποι 17750 αδιαφορούν για τα λεγόμενα του

  5. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ. ΕΧΕΙ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΣΠΑΤΑΛΗΘΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ Η ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΛΔΑΤΟ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ.

  6. ‘δεν απορώ που τον τραμπουκίζουν αυτό τον άνθρωπο αφού τα έχει βάλει με όλους και με όλα και κυριολεκτικά σε βγάζει απο τα ρούχα σου. κοίταξα τα παλαιότερα άρθρα του και φαίνεται πολύ προκλητικός και αστοιχείωτος αφου δεν γνωρίζει οτι με ενα ΑΦΜ κάποιος μπορεί να έχει πολλαπλές δραστηριότητες και οτι το ποσό που αναγράφει σε ένα τιμολόγιο δεν είναι του δικαιούχου αλλά περιλαμβάνει το ΦΠΑ και τον φόρο. ψυχραιμία παιδιά μην ασχολείστε με επιτήδειους και μην του δίνετε σημασία αυτοί οι άνθρωποι αυτό θέλουν και γιαυτό γράφουν οτι ναναι και το χειρότερο είναι οτι οι υπόλοιποι που δεν ξέρουν τείνουν στο να τον πιστέψουν.

  7. ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here