• Ο κ. καθηγητής ξαναχτύπησε
  Έπιασε στα πράσα το πρόεδρο της Πογωνιάς, στα πράσα . Δεν πραγματοποίησε όλες τις προβλεπόμενες μηνιαίες συνεδριάσεις του τοπικού συμβουλίου. Όχι, όχι, δεν τον έπιασε για διαφθορά και κατάχρηση δημοσίου χρήματος , ούτε για κατάχρηση εξουσίας , ούτε για μεροληπτική διάθεση πόρων , ούτε, ούτε …..
  Δεν μας λέει όμως πόσοι άλλοι πρόεδροι «παρανόμησαν» με τον ίδιο τρόπο, αποκρύπτει τα πλήρη αποτελέσματα του ελέγχου του, ώστε να έχουν σφαιρική ενημέρωση και άποψη οι αναγνώστες του.
  Αν αυτό δεν είναι μεροληπτική συμπεριφορά και παραπληροφόρηση, τότε τι είναι ; Στα χωριά μας, τέτοιες συμπεριφορές χαρακτηρίζονται και με άλλες εκφράσεις που δεν
  επιτρέπει ο χώρος.
  Δεν ξέρουμε αν έχεις προσωπικά με το συγκεκριμένο πρόσωπο ή με τους κατοίκους που δεν ψήφισαν εσένα. Εκτιμώ ότι η επιλογή του οφείλεται στο γεγονός ότι είναι με τη παράταξη του κ. Αποστολάκη. Τον Δήμαρχο θέλεις να χτυπήσεις , όχι τον πρόεδρο. Προς όφελος του υποψηφίου που προσπαθείς να επιβάλεις.
  Τα λόγια και οι χαρακτηρισμοί είναι πλέον περιττά

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ρε αυτός επιτέθηκε και συκοφάντησε όποιον συνεργάστηκε με τη δημοτική αρχή στον πρόεδρο θα σκαλωνε;

 2. Ο κ.κωστας τώρα γράφει ότι να ναι αρκεί να είναι κατηγορία εναντίον του Αποστολάκη. Αφού τον έκαναν πέρα αυτοί που τον ορμηνευαν για τους προμηθευτές προσπαθεί να σταθεί μόνος του αλλά φαίνεται οτι δεν ευσταθεί.

 3. Ο καθηγητης γράφει οτι να ναι. Εχει το ξηρομερο νιους και το ρ…ι το Γαζετα που τον σιγονταρει. Ο γαζετας ας κοιταξει τη καταντια του και τα προβληματα του. Σε μια στραβη θα κανει περα τον καθηγητή. Ετσι ειναι μαθημενος να κανει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here