Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

καθώς οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να σας ευχαριστήσω ειλικρινώς που με τιμήσατε με τη ψήφο σας στις αντίστοιχες του 2014.

Με την εμπιστοσύνη σας μου δώσατε  το δικαίωμα να συμμετάσχω στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και να εκλεγώ Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου.

Κατά τη θητεία μου αυτή προσπάθησα με γνώμονα πάντα το όφελος των δημοτών, να προσφέρω στον τόπο  μας και στην ανάπτυξη του.

Δεν δίστασα να συγκρουστώ και να απαιτήσω όταν και όπου χρειάστηκε.

 

Υπηρέτησα με συνέπεια, χωρίς παρεκκλίσεις και καιροσκοπισμούς και σύμφωνα με τις αρχές που πιστεύω .

 

Έχοντας την ίδια επιθυμία, αλλά σημαντικά περισσότερη εμπειρία και δύναμη υποβάλλω την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, με το συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου σε όλους εσάς όχι από τυπική υποχρέωση. Είναι αυτονόητη πράξη καθήκοντος, επειδή μας συνδέουν κοινοί αγώνες του παρελθόντος όσο και κοινές βλέψεις και οράματα, μοιραζόμαστε κοινές ελπίδες για το μέλλον του τόπου μας.

Ζητώ τη στήριξη σας ώστε να αγωνιστώ για εμάς, με εσάς στο πλάι μου.

Το καλύτερο αύριο που επιθυμούμε μόνο μαζί μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,

Παντελής Αποστολάκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο ποιος διεθνους φημης ο καλυτερος ολων ειναι ακουραστος ειναι ο ανθρωπος που εδωσε απλοχερα τα παντα στιριζουμε ολοι παντελη γιατι με τετοιους ανθρωπους παει ο τοπος μπροστα!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here