Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το έργο της υδροδότησης της Παλαίρου, της Πογωνιάς και του Στενού του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

Ο εργολάβος ήδη έχει προχωρήσει με τον αγωγό υδροδότησης σε σημαντικό βαθμό, ενώ χθες Σάββατο 11 Μαΐου έγινε και η δοκιμαστική άντληση της νέας γεώτρησης η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία από θέμα ποσότητας νερού και από θέμα ποιότητας.

Το συγκεκριμένο έργο είναι αρκετά σημαντικό καθώς τα καλοκαίρια υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις που το νερό δεν έφθανε να καλύψει τις ανάγκες των κοινοτήτων λόγω του τουρισμού, μάλιστα πέρυσι ο Δήμος έφτασε στο σημείο να κλείσει το νερό στις ντουζιέρες που υπάρχουν στις παραλίες προκειμένου να τροφοδοτηθούν τα σπίτια.

Το έργο της υδροδότησης αποτελεί προσωπική δικαίωση του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και όλης της Δημοτικής του ομάδας, οι οποίοι εξαρχής έτρεξαν και προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ενταχθεί και να ξεκινήσει το έργο.

Φυσικά δεν μπορεί να ξεχασθεί και η συμβολή του αείμνηστου Νίκου Τσακάλη που από την πρώτη μέρα της εκλογής του το 2014 στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας του το έργο αυτό ήταν από τα όνειρα του .

Φυσικά υπήρχε και άνθρωποι που προσπάθησαν να καρπωθούν το έργο λέγοντας ότι αυτοί κινητοποίησαν τις διαδικασίες . Πραγματικά το μόνο που ξέρουν αυτοί οι άνθρωποι είναι να κατηγορούν στον αέρα για να αναδειχθούν και να καλύψουν την ανυπαρξία τους .

Μπράβο λοιπόν στην Δημοτική Αρχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας που συνεχίζει το έργο της ανάπτυξης για το οποίο μίλησε προεκλογικά .

Στοιχεια από katounanews

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φτιαξτε το επιτελους!!!! να σταματησει ο τριαντακωνσταντης να διαμαρτυρεται για το νερο. για να δει ποιος αλλος θα το εφτιαχνε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here