Αρχική ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ Πάλαιρος : Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου «Καλά Νιάτα...

Πάλαιρος : Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου «Καλά Νιάτα Καλά Γεράματα» του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή

Ο Εικαστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαίρου «ΧΡΩΜΑΤΑ» έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο:

«Καλά Νιάτα – Καλά Γεράματα» του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή,

που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7.00μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Σπύρος Αχείμαστος» Παλαίρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας & Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Ομιλητές:
Έφη Συγκέλλου: Επίκουρη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Βασιλική Πανταζή: Κοινωνιολόγος – Ποιήτρια
Έλενα Σερεπίσου: Iδρύτρια και Πρόεδρος του Συλλόγου «ΑΓΑΠΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ»

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν: ο Δημήτρης Βερύκιος – Ηθοποιός, Σκηνοθέτης και η Ντομένικα Ρέγκου – Ηθοποιός, Τραγουδίστρια

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κος Γεώργιος Αποστολάκης, Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας

Συντονίζει η Δημοσιογράφος, Δημήτρα Λαοπόδη

Στο βιβλίο «Καλά Νιάτα Καλά Γεράματα» του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή παρουσιάζονται σκέψεις για καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος. Θέματα απλά και καθημερινά, θέματα σχέσεων και συμπεριφορών στο οικογενειακό, επαγγελματικό και ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, είναι τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται ο Δήμητρης Τριαντακωνσταντής προσπαθώντας να καταδείξει πως πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν βασικά θέματα της καθημερινότητας, επειδή ο εσωτερικός τους κόσμος είναι τόσο αναστατωμένος που φέρει δυσαρμονία και στο εξωτερικό του περιβάλλον.

Ο Δημήτρης Τριαντακωνσταντής κατάγεται από την Πογωνιά Ακτίου Βόνιτσας,είναι γεωπόνος και ερευνητής στον ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ.

Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Διαχείριση Περιβάλλοντος (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – ΓΠΑ) και στα GIS & Remote Sensing (University of Greenwich, UK).

Το 2006 ανακηρύχθηκε διδάκτορας ΓΠΑ στο αντικείμενο των Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων.

Έχει εργαστεί ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Newcastle University (UK), στο ESF – State University of New York (USA) εργαζόμενος σε ερευνητικό πρόγραμμα της NASA, στο Ινστιτούτο Υπολογιστικών Μαθηματικών του ΙΤΕ (Κρήτη), στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Αθήνα).

Είναι συγγραφέας και κριτής αρκετών επιστημονικών εργασιών σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια.

Επίσης έχει εκδώσει 2 βιβλία (ένα συλλογικό τόμο με τίτλο: «Γεωγραφικά Πληροφοριακά Συστήματα» και μια ποιητική συλλογή με τίτλο: «Το άπειρο που κυβερνά»).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here