Μέσα στις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι εργασίες συντήρησης – βελτίωσης αποκατάστασης και άρσης της επικινδυνότητας στην Εθνική Οδό Μεσολόγγι – Αγρίνιο – Αμφιλοχία – Μενίδι και συγκεκριμένα στο τμήμα Κεφαλόβρυσο – Κουβαράς, καθώς σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2019, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης για την υλοποίηση του έργου, παρουσία του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΔΕ Βασίλη Λοτσάρη.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 5 εκατομμυρίων ευρώ, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, στο πλαίσιο του οποίου προβλέπονται εργασίες που αποσκοπούν στην αποκατάσταση φθορών και βλαβών της Εθνικής Οδού, με στόχο την επαναφορά της στην αρχική της κατάσταση, αλλά και στην παρακολούθηση καταγραφή των προβλημάτων του οδικού άξονα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς επίσης στην κάλυψη άκρως επειγουσών αναγκών, λόγω καιρικών συνθηκών, ώστε να εξασφαλισθεί η οδική ασφάλεια των χρηστών της οδού.

Έχουν προγραμματιστεί παρεμβάσεις βελτίωσης του οδοστρώματος με την κατασκευή ασφαλτικών εργασιών, οι οποίες θα γίνουν σε τουλάχιστον 24 σημείαπου έχουν καταγραφεί έπειτα από αυτοψίες, έγγραφα αιτήματα πολιτών καιφορέων, όπως επίσης επισημάνσεις της Τροχαίας.

Οι ακριβείς θέσεις προς συντήρηση που θα επιλεγούν στο τμήμα Κεφαλόβρυσο – Κουβαρά της Ε.Ο. Αντιρρίου Ιωαννίνων, θα προκύψουν με την εγκατάσταση του αναδόχου και με βάση τις υποδείξεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here