Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15.00. Μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση είναι το ετήσιο πρόγραμμα προμηθειών για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα δράσης του Δικτύου Συμμαχία για Επιχειρηματικότητα στη Δυτική Ελλάδα, όπως επίσης η σύσταση και συγκρότηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων.

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming, από τον σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-11013

Η πρόσκληση και η Ημερήσια Διάταξη:

Kαλείστε όπως συμμετάσχετε στην 3η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη (e:Presence.gov.gr), στις 27 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00, σύμφωνα τις σχετικές διατάξεις των αρ. 167 και 168 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α ́/07.06.2010), όπως ισχύουν, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

:

Συζήτηση της υπ. αριθ. 01/2022 Επερώτησης του Επικεφαλής της Παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» κ. Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνου, σχετικά με την επείγουσα ανάκληση αποφάσεων αδειοδότησης αιολικών σταθμών στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας λόγω πολλαπλών παρατυπιών.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

:

Συζήτηση της υπ’ αριθ. 02/2022 Επερώτησης της Περιφερειακής Συμβούλου της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» κας Ρούση – Ντζιμάνη Αγγελικής σχετικά με παρεμβάσεις στο οδικό επαρχιακό δίκτυο της Δ.Ε. Ινάχου, του Δήμου Αμφιλοχίας.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

:

Συζήτηση της υπ’ αριθ. 03/2022 Επερώτησης του Επικεφαλής της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ!» κ. Σπηλιόπουλου Κωνσταντίνου, σχετικά με την αποκατάσταση των κατεστραμμένων γεφυρών στον ποταμό Εύηνο.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

:

Συζήτηση της υπ’ αριθ. 04/2022 Επερώτησης του Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» κ. Χαροκόπου Αντωνίου σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας Χαλανδρίτσας, Ερυμάνθειας και Ακράτας.

ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση του ετήσιου Προγράμματος Προμηθειών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 2022.

(εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής & Δημοσιονομικού Ελέγχου κ. Φίλιας Ανδρέας

 

Ειδικός αγορητής: κ. Σακελλαρόπουλος Παναγιώτης – Εντεταλμένος Σύμβουλος – Βοηθός Περιφερειάρχη)

ΘΕΜΑ 2ο

:

Έγκριση του προγράμματος δράσης που σχετίζεται με το σύνολο των συναντήσεων-συνεδριάσεων – εκδηλώσεων του δικτύου «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα» για το έτος 2022.

(εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας κ. Ζαΐμης Φωκίων)

ΘΕΜΑ 3ο

:

Σύσταση της «Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας» του άρθρου 164 του Ν.3852/2010 και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων σε αυτήν.

(εισηγητής: Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκης Νεκτάριος)

ΘΕΜΑ 4ο : Συγκρότηση της Επιτροπής με τον τίτλο «Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας».

(εισηγητής: Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκης Νεκτάριος)

Για τη λειτουργία των συλλογικών οργάνων των περιφερειών, κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 4830/2021 (Α’ 169), ισχύει η εγκύκλιος 642/2021 (ΑΔΑ: 65ΒΓ46ΜΤΛ6-Ο0Ε) του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω υπηρεσίας live streaming. Σύνδεσμος: https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-11013

Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Μαρία Μπίλια

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here