Αγαπητό site Xiromerobest,
Αγαπητέ ανώνυμε «Αυθεντικέ Ξηρομερίτη»,

Αντιλαμβανόμενοι το άγχος σου για την υπεράσπιση της δημοτικής αρχής και κυρίως την ανυπαρξία του έργου της, παρά τη συμπλήρωση ήδη σχεδόν τεσσάρων ετών από την ανάληψη των καθηκόντων της, σου επισημαίνουμε ότι σε καμία γκάφα δεν υποπέσαμε, αντίθετα με σένα.
Γράφαμε στην ανακοίνωση, ότι καμία πρόταση του Δήμου δεν εντάχθηκε στο Φιλόδημος ΙΙ, παραθέτοντας σχετικό δημοσίευμα με πίνακα. Τον πίνακα αυτό δεν διαψεύδεις!
Αντίθετα, παραπλανητικά αναφέρεσαι σε άλλο πρόγραμμα, το Φιλόδημος Ι, στο οποίο πράγματι υπάρχει η ένταξη που περιγράφεις.

Από την πλευρά μας, αν η δημοτική αρχή ξυπνήσει από το λήθαργο στον οποίον βρίσκεται, ξεφύγει από την κατ’ αποκλειστικότητα και κατά σύστημα διεξαγωγή εξυπηρετήσεων (με στόχο την εκλογική της επιβίωση) και στραφεί στα έργα υποδομής που περιγράφαμε στην ανακοίνωση, εμείς θα το καλωσορίσουμε, αφού αυτό ακριβώς επιδιώκουμε. Αυτός άλλωστε είναι ο θεσμικός ρόλος της αντιπολίτευσης, έστω κι αν οι ομογάλακτοί σου δεν δέχονται καμία κριτική.

Όσο για το χθεσινό, βρόμικο άρθρο σου, με μιας φασιστικής λογικής κατάκριση των κοινωνικών σχέσεων («ήπιε ο Λιάπης καφέ με την παράταξη Φερεντίνου») τη στιγμή που η πολιτική θέση (παρουσία στο συμβούλιο και όχι απουσία) ήταν σαφώς διαφοροποιημένη και τους υπαινιγμούς για μελλοντικά άρθρα (ποια αλήθεια;), σε καλούμε να βγάλεις την κουκούλα της ανωνυμίας (γνωριζόμαστε άλλωστε) και να μας πείς με επιχειρήματα τι εννοείς.

Βόνιτσα, 11 07 2018

Για τη δημοτική παράταξη
«Πολίτες σε Δράση» Ακτίου – Βόνιτσας
Νικόλαος Λιάπης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here