Πολυπληθής η σημερινή συγκέντρωση ετεροδημοτών, με έντονη την παρουσία νέων, στην ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας, Γεώργιου Αποστολάκη, του Συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών Συνεχίζουμε».

Την προσφώνηση έκανε ο δημοσιογράφος Α. Αλαφογιωργος, μιλώντας για τον δήμαρχο ως έναν άνθρωπο, που όπως είπε, δεν χρειάζεται ραντεβού για να τον συναντήσει κανεις.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος απευθύνθηκε στους ετεροδημότες υπογραμμίζοντας τα έργα, τις διεκδικήσεις σε επίπεδο περιφέρειας, τις κατοχυρώσεις χρηματοδοτήσεων σε σχέση με όμορους δήμους, τις δυσκολίες που υπερκέρασε, τις βάσεις που έθεσε ώστε στο εξής να γίνει «ορατή» η πολλή δουλειά των λιγοστών υπαλλήλων του δήμου, πέραν φυσικά, της προσωπικής του συμβολής.

Ακολουθούν φωτο από έξω και μέσα από το χώρο της ομιλίας:

 

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε πάω Δήμαρχε για το ύφος του πολιτικού σου λόγου. Γιατί δεν κατηγορείς τους συνυποψηφίους σου αλλά παρουσιάζεσαι και παρουσιάζεις τον αγώνα σου και το πρόγραμμά σου. Γιατί ο σκοπός σου είναι να ενώσεις και όχι να διαχωρήσεις.

  2. Ο Ξηρομερος δεν ανεβάζει τίποτα από τις συγκεντρώσεις του δημάρχου. Δεν τολμάει γιατί ξέρει ότι δε θα καταφέρει τίποτα με τα πικροχολα, για τη δημοτική αρχή, άρθρα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here