Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστη ένας 17χρονος ο οποίος πριν από 4 ημέρες πήγε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας με φρικτούς πόνους στην κοιλιακή χώρα.

Όπως μας κατήγγειλε ο πατέρας του 17χρονου, επί τρεις ημέρες οι περισσότεροι γιατροί που εξέτασαν τον γιο του έβγαζαν το συμπέρασμα ότι έπασχε από γαστρεντερίτιδα όμως, ευτυχώς ένας εφημερεύον χειρούργος την τρίτη ημέρα διέγνωσε ότι ο 17χρονος έπασχε τελικά από σκωληκοειδίτιδα και προχώρησε σε χειρουργική επέμβαση χθες το μεσημέρι.

Από την ρήξη της σκωληκοειδούς απόφυσης είχε ήδη προκληθεί οξεία περιτονίτιδα που είναι ένα σοβαρό και επείγον ιατρικό περιστατικό το οποίο ευτυχώς δεν είχε περαιτέρω δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία του 17χρονου, ο οποίος μετά την χειρουργική επέμβαση ήρθε αντιμέτωπος με ακόμα μία περίεργη κατάσταση που στα Νοσοκομεία της χώρας μας αποτελεί καθημερινότητα.

Επιστρέφοντας στο δωμάτιο του μετά το χειρουργείο του πήραν το μαξιλάρι διότι όπως είπαν στους γονείς το Νοσοκομείο έχει έλλειψη από μαξιλάρια και αμέσως μετά τον 17χρονο θα έμπαινε στο χειρουργείο μια κυρία και έπρεπε να το δώσουν σε εκείνη.

Αν λοιπόν σαν τύχει κάτι και χρειαστεί να νοσηλευτείτε σε ελληνικό νοσοκομείο, πάρτε καλού κακού και ένα μαξιλάρι από το σπίτι σας!

Γραφει η Ανδριάνα Σολδάτου
Ανδριάνα Σολδάτου
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΕΔ Αρχισυντάκτρια του mypreveza.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here