Ένα προεκλογικό σπότ του Συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών -Συνεχίζουμε» που στόχο έχει να υπενθυμίσει το εως τώρα έργο της δημοτικής αρχής.

Αρκετοί αναρωτιούνται : γιατί τώρα οι μπουλντόζες; γιατί τώρα οι εργασίες…

Ας σκεφτούμε λίγο όμως: μήπως τα μεγάλα έργα (τηρουμένων των αναλογιών) απαιτούν και πολύ χρόνο αναμονής για εγκρίσεις, δημοπρατήσεις και τα σχετικά; Είναι ευρέως γνωστό, πως η γραφειοκρατία στη χώρα μας αποτελεί τροχοπέδη.

Και για να το διασκεδάσουμε και λίγο, έναν ηλεκτρολόγο φωνάζεις στο σπίτι για μερεμέτι κι έρχεται μετά από ένα μήνα, στην καλύτερη περίπτωση! Πώς θα υλοποιηθούν έργα που απαιτούν υπογραφές, συμβούλια, επιτροπές για εγκρίσεις, δημοπρατήσεις , ενστάσεις και άλλα τέτοια, μέσα σε λίγο χρόνο ;

Ας ελπίσουμε βέβαια, αυτό να αλλάξει σιγά σιγά και να βλέπουμε άμεσα τα αποτελέσματα της προσπάθειας της εκάστοτε δημοτικής αρχής.

Ακολουθεί το βίντεο:

Προεκλογικό Σποτ Συνδυασμού 'Δύναμη Πολιτών ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ… 2

ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – Συνεχίζουμε….- με αγάπη για τον τόπο μας- με θέληση για προσφορά- με όρεξη για δουλειά- με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ- με ΕΜΠΕΙΡΙΑ- με ΣΥΝΕΠΕΙΑγια την υλοποίηση των στόχων μας, δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς & τα παιδιά μας!!

Δημοσιεύτηκε από Δύναμη Πολιτών-Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης Υποψ.Δήμαρχος ΑκτίουΒόνιτσας στις Τρίτη, 30 Απριλίου 2019

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here