Στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας συνεχίζουν να ετοιμάζουν έργα που θα αλλάξει την καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας .

Παρά της δύσκολες εποχές ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Αποστολάκης Γεώργιος και η Δημοτική του Ομάδα είναι έτοιμοι να εντάξουν έργα στο  Τοπικό Πρόγραμαμ  LEADER της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΑΕ.

Ένα δύσκολο πρόγραμμα ξεχασμένο από τη προηγούμενη δημοτική αρχή ( όπως πολλά αλλά )

Ακολουθει η ανακοίνωση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην εταιρεία ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ την Δευτέρα 7/05/2018,μεταξύ των Δήμων και στελεχών της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ όσον αφορά την 1η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του υπομέτρου 19.2 (Παρεμβάσεις Δημοσίου χαρακτήρα) του Τοπικού Προγράμματος LEADER της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΑΕ. , πραγματοποιήθηκε στις 18/05/2018 ημέρα Παρασκευή ενημερωτική συνάντηση στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ στη ΒΟΝΙΤΣΑ παρουσία του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας και στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών

με θέμα την :

Προετοιμασία του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας για την Επιλογή και Ωρίμανση Έργων – Μικρών Δημοσίων Παρεμβάσεων στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του υπομέτρου 19.2 του Τοπικού Προγράμματος CLLD Leader της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here