2021.11.22 @ Π.Ε. Λευκάδας: Περισσότερα από 340 έργα υποβλήθηκαν στη Μαθητική Έκθεση/Διαγωνισμό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 – Ξεκινάει σήμερα η ηλεκτρονική ψηφοφορία. #ΠΙΝ #Λευκάδα #Ιστορία #Πολιτισμός #200χρόνια #Ελλάδα2021 #Greece2021 #lefkadaXperience #Έκθεση #Διαγωνισμός #Σχολεία #Μαθητές #ktenasandreas #antipin_lefkada #ΠεριφερειακήΕνότηταΛευκάδας #ΠεριφέρειαΙονίωνΝήσων

Πάνω από 340 μαθητές και μαθήτριες υπέβαλλαν έργα στη σχολική έκθεση / διαγωνισμό «Ταξίδι στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας με όχημα τα 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821». Η προθεσμία υποβολής έργων έληξε την Παρασκευή (19/11/2021) το βράδυ και από σήμερα (22/11/2021) ξεκινά η Ψηφιακή Έκθεση των έργων στον ιστότοποwww.LefkadaXperience.gr, ενώ ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική ψηφοφορία του κοινού.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη μεγάλη συμμετοχή, που αποτελούσε και το κύριο ζητούμενο. Παιδιά από όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Π.Ε. Λευκάδας – συμπεριλαμβανομένων Νηπιαγωγείων, ΕΠΑΛ & Ειδικής Αγωγής – με την πολύτιμη στήριξη των εκπαιδευτικών τους, διασκέδασαν, διερεύνησαν, μελέτησαν και δημιούργησαν, τιμώντας με τη δική τους ματιά και το ταλέντο τους τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, και συμπλήρωσε:

«Θα ήθελα να σταθώ στην πολύτιμη συμβολή των προϊσταμένων της Α’-βάθμιας και της Β’-βάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και των εκπαιδευτικών μας, οι οποίοι αγκάλιασαν την προσπάθειά μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς, γιατί χωρίς το δικό τους πάθος και μεράκι, δεν θα ήταν δυνατό το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα.».

Εκτός της Ψηφιακής Έκθεσης στον ιστότοπο www.LefkadaXperience.gr, θα υπάρξει και Φυσική Έκθεση για το κοινό των έργων που υποβλήθηκαν, από τις 6 Δεκεμβρίου 2021 στο Αίθριο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λευκάδας. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία του κοινού, που ξεκινάει σήμερα, μαζί με την Κριτική Επιτροπή, θα αναδείξουν 12 έργα που θα βραβευτούν με συσκευή τάμπλετ (3 tablet για νηπιαγωγείο, Α’, Β’ & Γ’ Δημοτικού / 3 tablet για Δ’, Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού / 3 tablet για Γυμνάσιο / 3 tablet για Λύκειο). Η απονομή των βραβείων θα γίνει κατά την Τελετή Λήξης της Έκθεσης στις 23 Δεκεμβρίου 2021

Το μαθητικό Διαγωνισμό/Έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, με την πολύτιμη συνεργασία των Διευθύνσεων Α’- βάθμιας & Β’- βάθμιας Εκπαίδευση και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας & Λευκάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here