Νέες αυξήσεις έρχονται στις χρεώσεις των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Ειδικότερα, σε αύξηση των χρεώσεων κλήσεων σταθερής προχωρά από 25 Σεπτεμβρίου η Forthnet. Η εταιρεία προχωρά σε σχεδόν τριπλασιασμό της χρέωσης ανά λεπτό στις εξερχόμενες κλήσεις προς εθνικά σταθερά. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ίδια, η χρέωση θα διαμορφωθεί σε 0,3125 ευρώ/λεπτό από 0,1072 ευρώ/λεπτό που είναι σήμερα.

Η παραπάνω αλλαγή, όπως αναφέρει η εταιρεία, επηρεάζει τους συνδρομητές των υπηρεσιών «Nova2play Απεριόριστα προς σταθερά Nova», «Nova Telephony προς σταθερά Nova», «Nova Telephony Basic», «Nova ADSL 24», «Nova ADSL Economy», «Nova VDSL 50» και «Nova Telephony Basic (ΧΕΓ)». Οι συνδρομητές των παραπάνω υπηρεσιών έχουν δικαίωμα εντός ενός μηνός από την ημερομηνία ενημέρωσής τους, αλλαγή του προγράμματός τους ή καταγγελία της σύμβασής τους αζημίως. Σημειώνεται ότι η εταιρεία προχώρησε τον περασμένο Μάιο και σε αντίστοιχες αυξήσεις των χρεώσεων κλήσεων προς τους πενταψήφιους αριθμούς και άλλους αριθμούς ειδικών χρεώσεων (901 κ.λπ.).

Σε αυξήσεις, όμως, στις χρεώσεις σταθερής προχωρά και η Vodafone. H εταιρεία ανακοίνωσε ότι αυξάνει τις χρεώσεις κλήσεων σταθερής στα εταιρικά της πακέτα Vodafone Business Connect, Vodafone One net κ.λπ. Σύμφωνα με την εταιρεία από τις 2 Οκτωβρίου οι χρεώσεις κλήσεων σταθερών προς κινητό αυξάνονται κατά περίπου 6% φτάνοντας τα 0,1930 ευρώ/λεπτό αντί 0,1821 ευρώ/λεπτό που είναι σήμερα. Επίσης, από 2 Οκτωβρίου 2018, η χρέωση για κλήσεις προς εθνικά σταθερά για τα επαγγελματικά προγράμματα «Vodafone Business telephony (ΧΕΓ)» διαμορφώνεται από 0,0219 ευρώ/λεπτό σε 0,0307 ευρώ/λεπτό. Οι χρεώσεις, όπως και στην περίπτωση της Forthnet, περιλαμβάνουν τόσο τον ΦΠΑ 24% όσο και το τέλος σταθερής τηλεφωνίας 5%.

aftodioikisi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here