Δυναμική η δραστηριότητα της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία, με 3 εκδηλώσεις μέσα σε ένα 24ωρο, σε Ναύπακτο, Αγρίνιο και Μεσολόγγι, με το βλέμμα στις επερχόμενες κάλπες.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας του Προέδρου της ΝΔ κ. Σπήλιος Λιβανός, υπογράμμισε τη σημασία της εκλογικής ετοιμότητας αλλά και της συσπείρωσης που πρέπει να έχουν τα στελέχη του κόμματος στην πορεία προς τις εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν. “Η τελική μάχη για όλους μας είναι οι εθνικές εκλογές και έως τότε δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους τακτικισμούς του κ. Τσίπρα να δημιουργήσουν ένταση ανάμεσά μας. Στόχος όλων μας, η εθνικές εκλογές που πρέπει να μας βρουν ενωμένους και προσηλωμένους στο στόχο της ευρύτατης νίκης” ανέφερε ο κ. Λιβανός και συνέχισε λέγοντας πως “περιμένουμε τον κ. Τσίπρα να επιλέξει την ημερομηνία της μεγάλης του συντριβής και της πολιτικής αλλαγής που χρειάζεται ο τόπος.”

Ο υποψήφιος Βουλευτής τόνισε και την ανάγκη στήριξης των υποψηφιοτήτων εκείνων που έχουν τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως η υποψηφιότητα του Νεκτάριου Φαρμάκη για τη θέση του  Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Μια υποψηφιότητα που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο κόσμος στην προσπάθεια για αλλαγή σελίδας και νέα δυναμική επανεκκίνηση του τόπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here