Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης βρέθηκε σήμερα το πρωί στο έργο του οδικού άξονα Άκτιο- Αμβρακία για να παραδώσει στην κυκλοφορία  το τμήμα που έχει ολοκληρωθεί και αφορά τη σύνδεση του Ακτίου με τη Βόνιτσα μήκους 15 χιλιομέτρων.

Ο Υπουργός Υποδομών συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό κ. Θάνο Μωραϊτη και τον  αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργο Βαρεμένο προχώρησε στην τελετή παράδοσης που ξεκινά περίπου 1,5χλμ μετά την Υποθαλάσσια Αρτηρία Ακτίου-Πρέβεζας και καταλήγει στην Βόνιτσα, στο ύψος του κόμβου με την Πάλαιρο, ενώ ο κ. Σπίρτζης δήλωσε ότι σε 1,5 με 2 χρόνια θα ολοκληρωθούν και τα υπόλοιπα 33 χλμ. του οδικού άξονα.

Στην τελετή παράδοσης το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας κ. Γεώργιος Αποστολάκης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος με αρμοδιότητα σε θέματα επικοινωνίας , δημοσίων σχέσεων και εκδηλώσεων και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πρέβεζας κ. Περικλής Βασιλάκης,  ο Αντιδήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Φραδέλος, ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Αποστολάκης Παντελής, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Σώζος Βασίλειος , ο Δημοτικός Σύμβουλος Φερεντίνος Ευθυμιος , ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας  Κασολας Αθανάσιος και ο  Υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Δημητριος Μασούρας

Δείτε στο παρακάτω video δηλώσεις από την τελετή παράδοσης:

Στοιχεία : gosports k sinidisi.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here