Μετά από 7 ολόκληρα χρόνια μία παρέα , μια όμορφη με αγάπη στην μουσική παρέα θα ξαναβρεθεί σε γνώριμα μέρη . Με έντεχνα και ροκ κομμάτια θα ξαναβρεθούν κοντά στο κοινό της Βόνιτσας και της ευρύτερης περιοχής που τους αγάπησε και ακόμη αναπολεί τις μουσικές τους στιγμές .
Οι MAJOR την Τετάρτη 4 Αυγούστου στις 21.30 θα μας ταξιδέψουν  και θα μας μαγέψουν με την μουσική τους στο Νησάκι της Κουκουμίτσας στην Βόνιτσα
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και φυσικά θα ισχύουν όλα τα μέτρα ασφαλείας και με το κοινό που θα παρακολουθήσει την συναυλία καθήμενους .
Όλη αυτή την προσπάθεια στηρίζει το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και προσωπικά ο Πρόεδρος Παντελής  Αποστολάκης που από την πρώτη στιγμή στήριξε την προσπάθεια και αποδέχθηκε το αίτημα των παιδιών από τον τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας
 Τα μέλη των major αναφέρουν :
» Μετά από 7 ολόκληρα χρόνια έφτασε η στιγμή να ξαναβρεθούμε σε γνώριμα μέρη παίζοντας παλιά και καινούργια αγαπημένα έντεχνα και ροκ κομμάτια! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και συγκεκριμένα το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας για την στήριξη τους στην οργάνωση αυτής της συναυλίας!
Σας περιμενουμε όλους!!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here