Συνάντηση για τα αντιπλημμυρικά έργα που πρέπει να γίνουν στον νομό Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, οι βουλευτές Μαρία Τριανταφύλλου και Γιώργος Βαρεμένος, η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ο πρόεδρος και μέλη του ΓΟΕΒ Αχελώου, εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου.

Ο Γενικός Γραμματέας έκανε γνωστό ότι στη διάθεση του Υπουργείου βρίσκονται 2,4 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα που θα προωθηθούν αμέσως.

Έκανε αναφορά στις μελέτες που έχουν ήδη ετοιμασθεί, μεταξύ των οποίων και σε αυτές που έγιναν αδαπάνως από την κατασκευάστρια εταιρεία της Ιόνιας Οδού, και τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες και ιεραρχώντας με βάση τις παραγωγικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανάγκες της περιοχής, το Υπουργείο θα έχει έτοιμο ένα άμεσο πρόγραμμα, αλλά και θα βάλει τις βάσεις για ένα μακροπρόθεσμο master plan, σύμφωνα με το οποίο θα προωθηθεί η αντιπλημμυρική θωράκιση του νομού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here