Συνέντευξη ως υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας, παραχώρησε στην εφημερίδα «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ» ο κύριος Αθανάσιος Κασόλας.
Ο κύριος Κασόλας αναφέρθηκε στην απόφασή του να διεκδικήσει τον τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας  και κάλεσε τους ψηφοφόρους να τον στηρίξουν σε αυτήτου την προσπάθεια και με το αποτέλεσμα των εκλογών να…»αφήσουμε πίσω το παλιό», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.
Ακολουθεί η συνέντευξη:
ΕΡΩΤΗΣΗΚύριε Κασόλα αρχικά θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και έπειτα να σας ευχαριστήσω για την συνέντευξη που παραχωρείτε στην εφημερίδα μας ως υποψήφιος πλέον Δήμαρχος για το Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας.»
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Καλή χρονιά με υγεία κύριε Φράγκο σε εσάς και στους αναγνώστες σας. Σας ευχαριστώ πολύ για το βήμα που μου δίνετε.»
ΕΡΩΤΗΣΗ:»Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση κ. Κασόλα;»
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Κύριε Φράγκο είμαι ένας νέος άνθρωπος με αγάπη για τον τόπο μου. Εδώ έχω γεννηθεί, μεγαλώσει, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και εδώ βρίσκεται η οικογένειά μου. Αγαπώ τον τόπο μου και με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν έτη 2019 και ο Δήμος μας ομοιάζει ως σαν να έχει μείνει στον προηγούμενο αιώνα.
Ο τόπος μας χρειάζεται αλλαγή. Αλλαγή ιδεών, πολιτικής και προσώπων, διότι όπως αντιλαμβάνεστε και εσείς και οι αναγνώστες σας τίποτα δεν έχει αλλάξει την τελευταία πενταετία που διοικεί το Δήμο η απερχόμενη δημοτική αρχή. Κανένα αναπτυξιακό έργο δεν έχει πραγματοποιηθεί στο Δήμο μας και είμαστε ουραγοί σε επίπεδο νομού, αδυνατώντας να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και να Συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη και εμείς όπως συμβαίνει στις τριγύρω περιοχές.
Ο απερχόμενος δήμαρχος ούτε στόχο ούτε όραμα είχε ή έχει για τον τόπο μας. Αντιθέτως, αναλώνεται στην λογική της ψηφοθηρίας, επιδιώκοντας την επανεκλογή του με κάθε τρόπο και μέσο κατασπαταλώντας το δημόσιο χρήμα. Στόχος του είναι με κάθε τρόπο και με οποιοδήποτε κόστος η παραμονή στην εξουσία.
Τα έργα υποδομής που έγιναν αυτή την πενταετία είναι ανύπαρκτα. Η απερχόμενη δημοτική αρχή προσπάθησε με πρόχειρο τρόπο να κλείσει/ολοκληρώσει παλαιά έργα «βαφτίζοντάς» τα ως δικά της.
Αντιθέτως, κατά την περίοδο 2011- 2014 δημοπρατήθηκαν και ολοκληρώθηκαν έργα ενδεικτικά σας αναφέρω έργα  όπως, η αποκατάσταση της στατικής επάρκειας του Γυμνασίου Βόνιτσας χρονίζον πρόβλημα επί και των δύο προηγούμενων θητειών του ίδιου Δημάρχου, η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Κατούνας, η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου Βόνιτσας. Επίσης δημοπρατήθηκε η δημιουργία – αναστήλωση του κινηματογράφου ΛΑΙΣ, η κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Παλαίρου, καθώς και η αποκατάσταση του 1ου και 2ου  Δημοτικού Σχολείου Βόνιτσας και πλήθος ακόμα.
Αν η θητεία της εν ενεργεία Δημοτικής αρχής ήταν τέσσερα και όχι πέντε έτη, δεν θα είχε γίνει απολύτως τίποτα. Αυτό το ένα επιπλέον έτος, έδωσε την ευκαιρία σύνταξης κάποιων πρόχειρων μελετών, την προεκλογική και πρόχειρη δημοπράτησή τους, με μοναδικό σκοπό να δοθεί η εντύπωση στους δημότες μας ότι παράγεται έργο και ότι η ανάπτυξη έρχεται.
Στα έργα υποδομής και ανάπτυξης που θα αναβαθμίσουν τον τόπο μας, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα μας βγάλουν από την αφάνεια, θέλω τόσο προσωπικά εγώ όσα και οι συνεργάτες μου να δώσουμε τη μεγαλύτερη έμφαση. Η εν ενεργεία δημοτική αρχή απέτυχε πλήρως και στον τομέα της ανάπτυξης.
Ακόμα και το αλιευτικό καταφύγιο Παλαίρου βρίσκεται στα χαρτιά ακόμα μετά από μία χαμένη πενταετία και όχι τετραετία, το οποίο ενόψει εκλογών θα το υποσχεθούν εκ νέου στους δημότες στο αντιγραφή – επικόλληση προεκλογικό τους πρόγραμμα.
 Οι τομείς του τουρισμού, της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, καθώς και της ενέργειας μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν μοχλούς ανάπτυξης για την περιοχή μας.
Θα διενεργήσουμε κάθε τι νόμιμο προκειμένου να διαπιστώσουμε αν υφίσταντο φαινόμενα κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος και αν προκύψουν μη σύννομες ενέργειες θα αποδοθούν ευθύνες.
    Κύριε Φράγκο εν έτη 2019 δεν μπορεί να γίνεται πλουσιότερη εις βάρος του Δήμου μια δεκάδα προμηθευτών και εργολάβων, οι οποίοι έχουν εισπράξει κατά τη διάρκεια της τελευταίας θητείας του απερχόμενου δημάρχου ποσό άνω των 2.000.000 ευρώ με την πολιτική των απευθείας αναθέσεων, ενώ έχει όλη τοπική κοινωνία ανάγκη για δουλειά και να πλουτίζουν λίγοι σε βάρος του κοινωνικού συνόλου ενώ η κοινωνική πολιτική του δήμου και η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να είναι ανύπαρκτη και να γίνεται προσπάθεια μόνο ανάπτυξής της ενόψει εκλογών».
ΕΡΩΤΗΣΗ: «Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στον Φεβρουάριο. Μήπως οι συζητήσεις που είχατε με την δημοτική σας παράταξη καθυστέρησαν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς σας; Έχετε προχωρήσει τις διεργασίας για την κατάρτιση ενός δυνατού ψηφοδελτίου;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Δεν νομίζω κύριε Φράγκο ότι καθυστέρησε να ανακοινωθεί η υποψηφιότητά μου για την διεκδίκηση του Δήμου μας. Για παράδειγμα στον πιο μεγάλο δήμο του νομού μας το Αγρίνιο και με την πληθώρα των υποψηφίων, η υποψηφιότητα της κυρίας Σταρακά ανακοινώθηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Eπίσης ούτε από την άλλη πλευρά έχει ανακοινωθεί επίσημα υποψηφιότητα.
Ασφαλώς και έχουμε προχωρήσει τις διεργασίες για την κατάρτιση ενός πολύ δυνατού ψηφοδελτίου, με τη συμμετοχή νέων ατόμων που έχουν όραμα, αγάπη για τον τόπο μας και όρεξη για δουλειά. Αυτοί θα είναι οι συνοδοιπόροι σ’ αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Η ζωντάνια και η δημιουργικότητά τους θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για την περάτωση του οράματός μας.
Ο συνδυασμός μας συνάντησε καθολική αποδοχή σε νέους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο και εάν προέρχονται, από όλες τις παραγωγικές τάξεις και από όλες τις ηλικίες».
ΕΡΩΤΗΣΗ: «Πως κρίνεται το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής; Πιστεύετε ότι έχουν χαθεί ευκαιρίες ανάπτυξης; Τι ζητάτε από τους δημότες;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής και προσωπικά του δημάρχου κρίνεται επιεικώς ως ανεπαρκές και αποτυχημένο κύριε Φράγκο.Έχουν χαθεί πολλές ευκαιρίες χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ και από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Ακόμα και αυτά τα λίγα τα οποία πήρε ο δήμος, ήταν ελάχιστα σε σχέση με το τι θα μπορούσε να πάρει.
Όταν ο ίδιος ο δήμαρχος δεν μπορεί και δεν ξέρει να δώσει οδηγίες για την υποβολή αιτήσεων στα νέα προγράμματα, αδυνατεί να ασκήσει τον απαιτούμενο έλεγχο και να πάρει σωστές πολιτικές αποφάσεις προς το συμφέρον των δημοτών του και έχει μείνει ακόμα στην περίοδο 2002-2006, ο δήμος μας δυστυχώς δεν μπορεί να πάει μπροστά.
Χάνονται αδικαιολόγητα ευκαιρίες ανάπτυξης για την περιοχή μας, που δεν έχουμε την πολυτέλεια εν έτη 2019 να μην τις εκμεταλλευόμαστε. Οφείλω να τονίσω βέβαια ότι η προσπάθεια και η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει από έναν και μόνο άνθρωπο. Με όραμα την αλλαγή και την ελπίδα ότι το μέλλον του τόπου μας θα είναι καλύτερο. Με την πεποίθηση ότι αφήνουμε πίσω το παρελθόν και κοιτάμε το μέλλον.
Ζητώ από όλους τους δημότες όσο πιο ισχυρή εντολή γίνεται, ώστε μέσα από σκληρή δουλειά και προσήλωση στο όραμα μας για ένα καλύτερο αύριο, να χαράξουμε μια νέα πορεία για τον τόπο μας, να δώσουμε λύση στα προβλήματα των δημοτών μας και να εξαλείψουμε τις παθογένειες του παρελθόντος που μας κρατούν πίσω.
ΕΡΩΤΗΣΗ: «Πιστεύετε ότι έχει ολοκληρωθεί το έργο του σημερινού δημάρχου;»
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Ύστερα από μία πορεία 21 ετών, (13 χρόνια δήμαρχος, 4 χρόνια αρχηγός αντιπολίτευσης και 4 χρόνια δημοτικός σύμβουλος), πιστεύω ναι ότι έχει ολοκληρωθεί το υποτιθέμενο όραμά του.
Φτάνει πια.
Πόσο άλλο χρειάζεται;
Έχω την άποψη ότι δεν έχει πλέον να προσφέρει στον τόπο απολύτως τίποτα.
Εντούτοις, είναι καιρός πια να αφήσουμε πίσω  το παλιό και να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους με φρέσκες ιδέες, όραμα και όρεξη για σκληρή και υπεύθυνη δουλειά και νέα πολιτική να ξαναζωντανέψουν την ελπίδα για τον τόπο μας.»
-Ευχαριστούμε τον εκδότη της εφημερίδας Ακαρνανικά Νεα  κ. Φράγκο Σπύρο, για την παραχώρηση αυτής της συνέντευξης.

29 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Προχώρα Θανάση, είμαστε μαζί σου. Η παρουσία Σόλωνα και Μαλιαγρίδη δίπλα σου αποτελεί εγγύηση για τη σωστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος, μακάρι να μπουνε και άλλοι νέοι και έντιμοι άνθρωποι.

 2. Καταγγέλω επίσημα το xiromeronews γιατί σχόλια σε παρόμοιο άρθρο δεν τα δημοσιεύει. Για άλλη μια φορά κάνει επιλεκτική δημοσίευση σχολίων και δείχνουν το αντιδημοκρατικό ( ή γκεμπελικό όπως λένε πολλοί ) προφίλ τους .Ο Κασολας Αθανάσιος με δεξί του χέρι τον κατάδικο για οικονομικά εγκλήματα Μαλιαγριδη δεν μπορεί να πάει πουθενά. Στην Βονιτσα θα καταποντιστείτε κύριε Θανάση γιατί με ανθρώπους σαν τον Μαλιαγριδη δίπλα σας δεν θα σας το έχει κανένας …. Αυτή δεν είναι κάθαρση αλλά προετοιμασία για μεγάλη μάσα

 3. Κύριε ΚΑΣΟΛΑ για μιλήστε μας για τα εργα και τις ημέρες σας στο ΦΟΣΔΑ και το Κέντρο Μέριμνας .??????? Αλήθεια τα εκατομμύρια που χαλάσατε σε αέρα ήταν αναπτυξιακό έργο !!!!????? Παραλίγο να ανατινάξεται τον ΦΟΣΔΑ στον αέρα, με τα ΧΥΤΑ να υπολειτουργούν και τον βιολογικό της Βόνιτσας να είναι ένα καζάνι έτοιμο να σκάσει . Ευτυχώς που άλλαξε χέρια γιατί ακόμη θα ξεσκατωναμε τους δρόμους της Βόνιτσας

 4. Ο Κασολας προσέγγισε και ζήτησε από τον Τριαντακωνσταντή να εντείνει την επίθεση του στον Αποστολάκη. Δεν ξέρουμε τι έδωσε ο Θανάσης στον Δάσκαλο, ούτε τι αποκρίθηκε ο Τριαντακωνσταντής .
  Υ.Γ. Αν σας παίρνει διαψεύστε το και φωτογραφίες με αποκαλυπτική επίσκεψη στον δάσκαλο θα δημοσιευθει .

  • γνωστη τακτικη αν και του δασκαλου του τα ειπαν ο θυμιαρας με την μπουμπουλη πιο πριν.

 5. Ας πάνε οποίοι θέλουν να ελέγξουν τα χυτά Παλαίρου, για να δουν πόσο πολύ καλύτερα δουλεύουν. Ο Αποστολάκης Γιώργος, έτρεξε για πολλά έργα, τα ενταξε, δημοπράτησε κάποια, άλλα τα συνεχίζει και τα υπόλοιπα και ξεκιναν επιτέλους σε όλο το δήμο. Πόσα έργα άφησε ενταγμένα όταν έχασε τις εκλογές και δεν τα έτρεξαν οι προηγούμενοι?. Είναι γεννημένος για δουλειά. Δικαιούται άλλη μία για να τα πραγματοποιήσει. Δε θα είναι απερχόμενος δήμαρχος, απλά θα συνεχισει.

 6. ΚΑΣΟΛΑ ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ. ΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ………

 7. Θανάση Κασόλα έρχεται καταιγίδα αποκαλύψεων . Είσαι ο μόνος μετά την εποχή Σολδάτου που αγόρασε οικόπεδα σε Αμφιλοχια και Πάλαιρο και τώρα χτίζεις τριώροφο στην Βονιτσα . Το πόθεν έσχες στον αέρα ειδαλως είσαι ύποπτος

 8. Θύμιο Φερεντινο , Μιχάλη Γούδα , Καραγιάννη Δημήτρη , Σπύρο Νταλταγιαννη , Παναγιωτη Κομποτιάτη , Πάνο Σαλοδημήυτη, Χρήστο Παλουκη ,Καταγή Κώστα και Δήμαρχε Νίκο Σόλδατο η πολιτική του Κασολα με πρωτοπόρους τον Μαλιαγριδι, τον Σόλωνα και τον Τάκη Σερεπισο που μέχρι χθες θα κατέβαζε τον γαμπρό του στον Αποστολάκη σας εκφράζει;;;;; ….. Σας αντιπροσωπεύει;;;;;;; ………Μήπως ειρθε η ώρα να στηρίξετε την Αφροδίτη Μπουμπούλη …….μήπως ……….. Μήπως είναι η μόνη λύση να κατέβουμε ενωμένοι για να χτυπήσουμε το σημερινό δημαρχιακό έκτρωμα

 9. Παιδιά όλα θα πάνε καλά. Όταν βγει Δήμαρχος θα βάλει αντιδήμαρχο το μικρό Μαλιαγριδη και τον Σόλωνα ειδικό συνεργάτη. Τον μεγάλο Μαλιαγριδη θα τον κάνει γενικό γραμματέα του Δήμου.. Καταλαβαίνετε κατάντια.

 10. ΚΑΣΟΛΑ ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΖΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚ.

 11. Οι κολλητοί και τα πρωτοπαλίκαρα του Κασολα μιλάνε για φαγοπότι του Αποστολάκη και ότι ειρθε η ώρα του εισαγγελέα. Πράγματι ειρθε ώρα του εισαγγελέα για μερικά πρωτοπαλίκαρα του Κασολα . Αλήθεια ο Δαίδαλος πετάει Θανάση ή έχει προσγειωθεί ανώμαλα και δεν μπορεί να ξανασηκωθεί .

 12. Κύριε Φερεντινο ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης συμφωνείτε με την «σαρα και μάρα» που μάζεψε μαζί του ο Κασολας και του κάνουν αγώνα και του φτιάχνουν συνδιασμο.
  Αυτή η πολιτική που ξεκίνησε ο Κασολας σας εκφράσει ;
  Τα ατομα που είναι μαζί του και σας έλεγαν κλέφτη στηρίζοντας τον Αποστολάκη σας δικαιώνουν ;

 13. Θανάση έχεις δίκιο . Όλα στην φορά και ξεκινά στο επόμενο συμβούλιο να καταγγείλεις την Τουριστική του Δήμου που πληροφορίες λένε ότι ποτέ δεν εχει πληρώσει ο ενοικιαστής ( που σε στηρίζει κιόλας) . Καταλαβαινετε γιστι κάθαρση μιλάμε . Ο Κασολας θα τα ψεκάσει όλα …..

 14. Προσκυνάτε όλοι έρχεται η Αφροδίτη Μπουμπούλη . Θα τελειώσει τους τραμπούκους που δίνουν χαστούκια σε δημόσιο χώρο.

  • ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ… ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΗ ΡΑΜΜΑΤΑ Η ΓΟΥΝΑ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΟΥΝΑ. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ρ….Ι ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΧΙ.

 15. Παιδιά τρομερό ……… Με το που καταγγέλθηκε το xiromeronews ότι δεν ανεβάζει σχόλια που δεν συμφέρει τους προστατευόμενους του ,ξεκίνησε και τα ανεβάζει όλα ή σχεδόν όλα . Γλέντισε τους xiromerobest

 16. Αχ Θανάση, ο μηδενισμός των πάντων δεν θα σε βοηθήσει. Οι ψηφοφόροι ζουν σ αυτό το τόπο και ξέρουν. Μην ακολουθείς τη τακτική των αποτυχημένων. Πρόσεξε λίγο και τους συνεργάτες σου και θα πας καλά.

 17. 8.13 ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΕ ΜΙΣΘΩΤΕ ΤΟΥ ΚΑΣΟΛΑ. ΣΑΣ ΦΩΒΙΖΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΟΛΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ . Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ

  • δε μας φοβιζει τιποτα ειδικα η μπουμπουλη. ενα αρθρο την εχει ο τριαντακωνσταντης μολις του δωσουν τα στοιχεια και μετα παει σπιτι της.

 18. Πολύ κατινιά και καφρίλα ρε αδέλφια .Ας μιλήσουμε τώρα για εκλογές . Να δούμε τα πράγματα ως έχουν .

  Α)Ο Αποστολάκης ως Δήμαρχος θα πάει στον δεύτερο γύρο . Ποτέ στον Δήμο Ανακτοριου ή στον Δήμο Παλαιρου ή Μεδεώνος ο Δήμαρχος δεν κατέληξε τρίτος στον Α γύρο . Ούτε όταν εμφανίστηκε ο Τανταρος που έκοψε τον Αποστολάκη στην μέση . Αυτό συμβαίνει γιατί ως Δήμαρχος έχει την δυναμική της άμεσης εξυπηρέτησης , έχει την δυναμική της καρέκλας και της εξουσίας. Ανεκαθεν ο μηχανισμός ενός δημάρχου είναι ισχυρός και έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα και δυσκολία .

  Από εκεί και πέρα
  Β) Ο Κασόλας φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την δεύτερη θέση. Έχει την εμπειρία της προηγούμενης θητείας και το ισχυρό όπλο ότι προέρχεται από ένα συνδιασμο ( του Φερεντίνου ) που άγγιξε υψηλά ποσοστά στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές .Αυτο τον ωφελεί γιατί γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις .

  Γ)Ο Μασουρας έχει λίγες ελπίδες για την δεύτερη θέση αρχικά λόγο ΣΥΡΙΖΑ και δευτερευόντως λόγο απειρίας του μηχανισμού του να ανταπεξέλθει στις δύσκολες απαιτήσεις μιας εκλογικής μάχης. Ως προσωπικότητα μπορεί να φτάσει σε υψηλά επίπεδα ποσοστών αλλα μόνος του λίγο δύσκολο μα περάσει στην δεύτερη θέση.

  Δ)Το ΚΚΕ λογικά θα βγάλει μια έδρα στο νέο δημοτικό συμβούλιο παρότι ο υποψήφιος του δεν είναι στα επίπεδα εκλογικής ετοιμότητα του Νίκου Μωραΐτη .

  Ε)Το σενάριο που περιπλέκει την μάχη της δεύτερης θέσης είναι αυτό της πιθανής υποψηφιοτητα της Αφροδίτης Μπουμπούλης . Αν κατεβάσει συνδιασμο τα πράγματα περιπλέκονται γιατί θα πάρει μεγαλύτερα ποσοστά στον Δήμο Μεδεώνος από Κασόλα και Μασουρα και με μερικές έξυπνες υποψηφιότητες στον Δήμο Ανακτοριου και Παλαιρου θα διεκδικήσει επι ίσοις όροις την δεύτερη θέση από Κασόλα και Μασούρα.
  Σε αυτή την περίπτωση ( δηλαδή με την υποψηφιοτητα Μπουμπούλης ) μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης και ο Μασούρας .
  Παμε σε ένα Φεβρουάριο με προεκλογικό άρωμα και με πολύ ένταση από ότι φαίνεται Γιαυτό ψυχραιμία

 19. Η Μπουμπουλη θα συσπείρωση τον κόσμο και θα κερδίσει τον Αποστολάκη . Τέλος τα ψέματα κυριε Κασόλα

 20. Κατάλαβα καλά ; Η κ. Μπουμπούλη κατεβαίνει υποψήφια ; Σίγουρα, θα πάρει τη σκούπα που της στέρησε ο δήμαρχος και θα αρχίσει να σκουπίζει τα πάντα. Προχώρα Αφροδίτη να δούμε τα χωριά μας καθαρά

  • μη τη βλεπεις ετσι ειναι μαγικη σκουπα την καβαλαει και πεταει και βλεπει ολο το δημο. αειιιιιι το χασε ο κοσμος βαζει και η μπουμπουλη υποψηφια τ…..ε για τα καλα καποιος της ειπε οτι θα γινει δημαρχος και το πιστεψε. μονο μην καταντησει σαν την εφη θωδη που το ειχε χασει απο την πολυ δημοσιοτητα και τραγουδαγε οπερα. τέλος Κασολας και μόνο Κασόλας

 21. Φερεντινο την παρακολουθείς την κατρακύλα του Παρέα . Με αυτά τα απολοφαδια που μάζεψε δεν πάει πουθενά .

 22. Θανάση τελικά ο συνδιασμο σου πως λέγετε. Μήπως σε ¨στηρίζουμε για την κονομα¨ . Αυτό είναι το σύνθημα αυτών που σε ακολουθούν και βρίζουν τον Αποστολάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here