Ο Ιππικός Όμιλος Βόνιτσας ανακοίνωσε  την διοργάνωση της 19ης Ιππικής Παρουσίασης και των 11ων Ιππικών Αγώνων την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 που θα διεξαχθεί σε συνεργασιά με το Κέντρο Κοινωνικής  Μέριμνας κ Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας 

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 από της  10 π.μ. Εώς της 15:οο μ.μ. στο άλσος της Σάλτινης στην Βόνιτσα 

Κατα την διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθούν αγώνες για τα Ελληνικά Γιοργαλιδικα Άλογα (Αρσενικα & Θηλυκά).

Για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων οι Υπεύθυνοι του Ιππικού Ομίλου  Βόνιτσας παρακαλούν τους ιδιοκτήτες των ίππων να τηρήσουν τον πρέπον σεβασμό και τους κανονισμούς των αγώνων.

Τυχόν απροσάρμοστες συμπεριφορές και αμφιβολίες περι καθαρότητας ίππων όπου θα διακόπτουν την ροή της εκδήλωσης θα διώκονται ποινικά από τον Συλλόγο.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

– Σε περίπτωση αλλαγής βηματισμού(καλπασμού) ο αναβάτης είναι υποχρεωμένος να σταματήσει το άλογό του έτσι ώστε να μην επηρεάσει τους υπόλοιπους συναγωνιστές του.

ΠΟΙΝΗ!!Σε περίπτωση παράβασης του παραπάνου κανονισμού ο ιππέας ακυρώνεται από την συμμετοχή του στους αγώνες και αποκλείεται από την συμμετοχή του σε αγώνες για ένα έτος.

– Απαγορεύετε η χρήση βοηθητικών εργαλείων κατά την διάρκεια των αγώνων οπως κοστέκια-ίγκλες, βαρίδια, μαρτινγκαλ…(θα υπάρξει έλεγχος)

-Η χρήση σέλας είναι υποχρεωτική κατά την διάρκεια των αγώνων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here