Τον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιο Αποστολάκη επισκέφθηκαν οι αθλήτριες  Tae kwon do του Ακαρνανικού Μύτικα και της Νίκης Παλαίρου, Νεφέλη Καϋμενάκη και Αργυρή Μπουρδούβαλη. 

Οι αθλήτριες θα αγωνιστούν με το Εθνόσημο  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα World Championships 2019 στις 24-30 Αυγούστου που διεξάγεται στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας

Οι αθλήτριες μίλησαν με τον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας , του ανέφεραν τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν ,την προετοιμασία που έχουν κάνει γις το Παγκόσμιο Πρωταθλημα  και  τις δυσκολίες του αθλήματος που είναι αρκετά ανεπτυγμένο στην περιοχή μας .

Ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης δήλωσε μετά την επίσκεψη των αθλητριών :  

 « Είχα την τιμή να με επισκεφθούν οι αθλήτριες του Ακαρνανικού Μύτικα και της Νίκης Παλαίρου, Νεφέλη Καϋμενάκη και Αργυρή Μπουρδούβαλη, οι οποίες με ενημέρωσαν για την πορεία τους στο Tae kwon do αλλά και ότι σε λίγες μέρες ετοιμάζονται να ταξιδέψουν με την Εθνική ομάδα στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας για να αγωνιστούν με το Εθνόσημο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα World Championships 2019 στις 24-30 Αυγούστου.

Εύχομαι ολόψυχα, στα δύο αυτά κορίτσια, να ανταμειφθούν οι κόποι τους, να έχουν καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλλά και καλή δύναμη σε όλους τους ‘αγώνες’ της ζωής τους.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here