Η υποβολή για τους πάροχους του προγράμματος Τουρισμός για όλους γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Τουρισμού www.tourism4all.gov.gr και αφορά vouchers που εξαργυρώθηκαν τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους (1/7/2021 – 31/7/2021).

Ειδικότερα, οι πάροχοι του προγράμματος προσκαλούνται να υποβάλλουν από 20.10.2021 έως τις 10.11.2021 αιτήματα πληρωμής των διατακτικών (vouchers) που έχουν εξαργυρωθεί για χρήση (διαμονή ή τουριστικό πακέτο) κατά το διάστημα από 01.07.2021 έως και 31.07.2021, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία άμεσης αποπληρωμής τους. Αιτήματα πληρωμής για vouchers που έχουν εξαργυρωθεί πριν το διάστημα αυτό συνεχίζουν να γίνονται δεκτά για έλεγχο.

Όμως, τα υποβληθέντα αιτήματα πληρωμής που δεν συνοδεύονταν από τα οριζόμενα από το κανονιστικό πλαίσιο δικαιολογητικά απορρίφθηκαν μέσω της εφαρμογής. Ωστόσο, δεν θα χρειαστεί η επανυποβολή των δικαιολογητικών των εξαργυρωμένων vouchers.

Eπισημαίνεται ότι η επισύναψη της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας είναι απαραίτητη προς τους ΦΟΡΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, όπως το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ανεξάρτητα από το ποσό απαίτησης.

πηγη :newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here