Με ομιλίες, κατάθεση στεφάνων, δοξολογία και την κοινή μαθητική παρέλαση την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, θα γιορτάσει η Πρέβεζα την εθνική επέτειο του ΟΧΙ.

Σύμφωνα με τον πρόγραμμα που δόθηκε στην δημοσιότητα από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου το πρωί  , θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με θέμα την εορταζόμενη επέτειο στα σχολεία του Νομού, ενώ θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από μαθητές και συλλόγους στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης, στο μνημείο Πεσόντων του Πολεμικού Ναυτικου και στον ανδριάντα του Οδυσσέα Ανδρούτσου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Την Κυριακή 28η Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης και το πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η εκπαιδευτικός του ημερήσιου ΕΠΑΛ Πρέβεζας κ. Μαρία Τζίμα.

Στη συνέχεια θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης , ενώ  οι εορταστικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών, μελών της Λ.Ε.Κ και των πολιτιστικών συλλόγων επί της Οδού Σπηλιάδου.

Γράφει η Ανδριάνα Σολδάτου Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΕΔ (Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων). Αρχισυντάκτρια του mypreveza.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here