«Είχαμε καιρό να δούμε έργα δίπλα στα σπίτια μας» είπε μια  Κατουνιώτισσα   για τις εργασίες τσιμεντοστρώσεων που γίνονται αυτές τις μέρες σε γειτονιές της Κατούνας που το είχαν μεγάλη ανάγκη.

Είχαμε τονίσει και παλιότερα πως το νέο δίκτυο ύδρευσης δημιούργησε πολλά προβλήματα στους δρόμους της Κατούνας (θα αναφερθούμε σε ξεχωριστό άρθρο).

Όλα αυτά δείχνουν πως στην Κατούνα έλλειπαν τα μεγάλα έργα υποδομής με αποτέλεσμα να υπάρχουν και μεγάλες  φθορές των δρόμων αλλά και λόγω καιρικών συνθηκών.

Είναι δύσκολο πάντως να ανταποκριθεί ο Δήμος σε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν στα χωριά μας, μιας και η κρίση συνεχίζεται και τώρα έχει μπει στην επαρχία περισσότερο και τα έσοδα του Δήμου είναι λιγοστά.

Πάντως καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια και ο δήμος παρεμβαίνει εκεί που υπάρχει περισσότερο ανάγκη.

Μέσα σε όλα θελουμε να τονίσουμε ότι ο Αντιδήμαρχος Προδρομίτης Σωτήριος αλλά η Δημοτική Σύμβουλος Αθηνά Καρέλου δίνουν καθημερινά την μάχη τους για μια ανθρώπινη Κατούνα ,αλλά και για να βοηθήσουν όλα τα χωριά του πρώην Δήμου Μεδεώνος. Ιδιαίτερα η Αθηνά Καρέλου βρίσκεται από το πρωί κοντά στους εργάτες αλλά και στους συμπολίτες της . Μπράβο κυρία Αθηνά

Katounanews

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here