Για πολλά χρόνια οι κατολισθήσεις πρανών στη θέση Όχθια της ΔΕ Παλαίρου δημιούργησαν ένα μεγάλο πρόβλημα . Πρόβλημα που μπορεί να έφτανε και σε  δυσάρεστες εξελίξεις για τους κατοίκους της περιοχής. Πολλά σπίτια και οικόπεδα κινδύνευαν με αφανισμό . 

Η σημερινή δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Αποστολάκης Γεώργιος με μεθοδευμένες ενεργείς κατάφεραν να εντάξουν το έργο και  να το δημοπρατήσουν . Η δημοτική αρχή φυσικά προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα αφού έχει ενταχθεί και δημοπρατηθεί και το δεύτερο έργο ( συνολικής χρηματοδότησης 2.940.000€)  που  αφορά το υπόλοιπο κομμάτι από την ιδιοκτησία Μπίζου μέχρι το Καρνάγιο. 

Αναλυτικά το δελτίο του που του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας: Υπογράφτηκε σήμερα ( χθες 25 Φεβρουαρίου ) η σύμβαση μεταξύ εργολάβου και του Δήμου μας  για το έργο: «Βελτίωση Δημοτικής Οδοποιίας και Αντιμετώπιση κατολίσθησης πρανών στη θέση Όχθια της ΔΕ Παλαίρου».

Το έργο εγκρίθηκε τον Μάιο του 2018 με  το ποσό των 700.000 €, δημοπρατήθηκε τον Οκτώβριο του 2018 και αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.

Το συγκεκριμένο έργο  είναι η απαρχή της υλοποίησης  των έργων  του Δημάρχου κ. Αποστολάκη. Ένα απαραίτητο αλλά χρονίζων πρόβλημα, με κίνδυνο για τις υφιστάμενες περιουσίες αλλά και την ασφάλεια των διερχομένων λόγω καταπτώσεων των εδαφών.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ετσι για να κλεισουν τα στοματα οπως αυτο του τριαντακωνσταντη που κατηγορει και λασπωνει ολο τον κοσμο κατ εντολη ημετερων. για να μη νομιζετε οτι δεν ξερουμε ποιος τον βαζει και συκοφαντει. ερχονται ολα στη φορα ομως θα γελασει και το παρδαλο κατσικι μολις βγουν τα ονοματα και οι υπαιτιοι δεν θα βρισκουν ουτε την ψηφο της μανας τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here