Αρκετές οι μολύνσεις και στη Ναύπακτο- ξεπέρασαν τις 8.000 οι μολύνσεις στην Αιτωλοακαρνανία

Στο Αγρίνιο για άλλη μια φορά, καταγράφονται οι περισσότερες μολύνσεις απο κορωνοϊού.

Ειδικότερα, το τελευταίο τριήμερο, στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου, καταγράφτηκαν από τον ΕΟΔΥ 118 κρούσματα, με τα 49 από αυτά να εντοπίζονται στο Αγρίνιο.

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, τα κρούσματα ήταν 47 και η κατανομή τους: 19 Αγρίνιο, 13 Ναυπακτο, τρία στην Πάλαιρο, από δυο σε Αμφιλοχία, Βόνιτσα, Μύτικα και απο ένα σε Κατούνα, Μεσολόγγι, Γουριά, Αιτωλικό, Μοναστηράκι και Αντίρριο.

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου τα 32 κρούσματα κατανέμονται: Δεκα στο Αγρίνιο, έξι στη Ναύπακτο, πέντε στη Βόνιτσα, τρια στο Μοναστηράκι, δυο στη Γαβαλού και από ένα σε: Θέρμο, Πογωνιά, Καινούργιο, Νιοχώρι, Παραβόλα και Αμφιλοχία.

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, τα 39 κρούσματα, κατανέμονται ως εξής: Είκοσι στο Αγρίνιο, από τέσσερα στο Αιτωλικό και το Νιοχώρι, τρία στην Πάλαιρο, απο δύο σε Βόνιτσα και Ναύπακτο και απο ένα σε Θέρμο, Μεσολόγγι, Καινούργιο και Μύτικα.

Σήμερα Παρασκευή 1η Οκτωβρίου ο ΕΟΔΥ κατένειμε 20 νέα κρούσματα. 212 είναι τα κρούσματα της εβδομάδας στην Αιτωλοακαρνανία και αντιστοιχούν 100,6 μολύνσεις ανά 100.000 κατοίκους.

Απο την αρχή της πανδημίας στην Αιτωλοακαρνανία, έχουν καταγραφεί επισήμως απο τον ΕΟΔΥ 8.039 μολύνσεις.

πηγή: agriniopress.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here