Με μεγάλη ανυπομονησία περίμεναν όλοι να δουν στη σκηνή του J2US τη Super Kiki με τον Γιώργο Βελισσάρη, ένα ζευγάρι το οποίο ξεχώρισε από την πρεμιέρα με την ενέργεια και τον χιουμοριστικό τρόπο που αντιμετώπισε τα πράγματα.

Η γνωστή influencer και ο τραγουδιστής κλήθηκαν να ερμηνεύσουν το «Βάλτο τέρμα» του Νίκου Οικονομόπουλου, όμως φάνηκε ότι δεν τους άρεσε το τραγούδι, όπως παραδέχτηκε τουλάχιστον η Super Kiki, γεγονός που φάνηκε στην ερμηνεία τους.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν εκείνη που εμφανίστηκε πιο αυστηροί από όλους τους κριτές και μάλιστα τους βαθμολόγησε με 5. «Γιώργο ήταν σαν κόουτς η Κική. Κοίταγες την Κική για να σε σώσει. Ήταν καλύτερο από την προηγούμενη φορά. Θα ήθελα να βλέπω μια προσπάθεια παραπάνω. Να μην παίρνουμε τα πάντα ελαφρά τη καρδία. Γιώργο πιστεύω ότι είσαι σπουδαίος τραγουδιστής, θέλω να δω να το προσπαθείτε», είπε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη η Μαρία Μπακοδήμου είχε αντίθετη άποψη. «Μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν είναι σοβαροφανείς. Μου αρέσει το χιούμορ σας. Εγώ είδα δύο ανθρώπους που τους άρεσε να εκτεθούν. Εμένα μου δίνει ασφάλεια που σας αρέσει η σκηνή. Δεν ήταν η καλύτερή σας φορά».

Πηγή: znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here