Από εντυπωσιακές κριτικές συνοδεύτηκε η πρώτη παρουσία του Ξηρομερίτη μάγειρα Στάθη Ταπραντζή στο δημοφιλές παιχνίδι “Masterchef” που προβάλλεται στο Star.

Χτες ο Στάθης εξέπληξε τους έμπειρους κριτές με το φαγητό που έφτιαξε, βακαλάο με ρεβιδόρυζο, συνταγή που είχε από την γιαγιά του και την εξέλιξε με αποτέλεσμα να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αποσπάσει όχι μόνο τρία «ναι» και την λευκή ποδιά, αλλά και την χρυσή καρφίτσα από τον σεφ Πάνο Ιωαννίδη. Με αυτή εισέρχεται απευθείας στο «σπίτι» χωρίς να χρειαστεί να διαγωνιστεί ξανά ενώ ο Π. Ιωαννίδης είπε ότι είναι ότι καλύτερο έχει δοκιμάσει φέτος στο Master Chef δίνοντας τα εύσημα για την δημιουργία.

Ο Στάθης Ταπραντζής είναι από την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου και πρόσφατα απέκτησε μια κορούλα. Η μαγειρική είναι κάτι που τον συγκινεί και του ανοίγει ορίζοντες, άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από τις δημιουργίες του. Αρκετοί τυχεροί είχαν την ευκαιρία να τις δοκιμάσουν καθώς πριν μπει στο Masterchef ήταν ο μάγειρας του Μεσολογγίτικου καταστήματος “Al Vento” που δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και χρόνια στο λιμάνι.

Οι συνεργάτες της ΑΙΧΜΗΣ ήταν κάποιοι απ’ τους τυχερούς δοκιμάζοντας ένα απ’ τα γλυκά του Στάθη και πιο συγκεκριμένα την μηλόπιτα με crumble αμυγδάλου όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία.

Το μέλλον δείχνει πολλά υποσχόμενο για τον Στάθη και όλοι αναμένουμε να θαυμάσουμε τις επόμενες δημιουργίες που θα παρουσιάσει στο παιχνίδι έχοντας ως στόχο να πάρει το μεγάλο βραβείο.

Click to enlarge image stathis-master-chef 1.JPG

πηγή : aixmi -news.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here